Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves csajok! Az alábbi két pasi közül kit választanátok inkább?
Első:
* 22 éves intelligens/céltudatos egyetemista mérnökhallgató, aki még tanul, pályakezdőként sem fog nagyon sokat keresni, de 3-4 év múlva már egzisztenciálisan elég stabil lesz
* albérletben lakik és egy 1 milliós kocsival közlekedik, de szívesen igénybe veszi a tömegközlekedést vagy a kerékpárt is.
* érzelmes és empatikus, mindenről el tud veled beszélgetni és mindenben segítséget nyújt
* rengeteg helyre elmegy veled (mozi, színház, kiállítás, sportesemény)
* elég alacsony (<173) és vékony illetve igényes, helyes arcú, de nem az a tipikus borostás álom jóképű forró pasi
* kicsit önbizalom hiányos ezért a keményen bulizás nem a világa, de lazulós helyekre (borfesztivál, nyugis iszogatás, szolid fesztiválozás) szívesen elmegy bárkivel
Második:
* 26 éves autószerelő, vállalkozása van és elég jól keres (400-600k nettó), mivel állandóan melózik, úton van, seftel, sokszor hétvégén is
* nem kifejezetten romantikus, de azért természetesen szeret téged
* elég heves vérmérsékletű, könnyen felhúzza magát és sokszor bunkó/lenéző az emberekkel
* ritkán visz el valahova, de akkor is maximum egy autós találkozóra egy fesztiválra vagy egy low-budget nyaralásra, ahol már másnap az ügyeit intézi, mert valami probléma jött közbe ezért nem sokat foglalkozik veled
* elképesztő az ágyban és nagy a szerszáma
* magas és sportos/izmos testalkatú
* tisztában vagy vele, hogy nagy nőfalú és már két korábbi barátnőjét is megcsalta
* nagyon sok időt tölt a haverjaival akkor is amikor esetleg szeretnél valahova menni vagy otthon látni és emellett rendszeresen részeg
* van egy-két "kétes hírű" üzlettársa, akire általában azt mondják, hogy a szeme sem áll jól
* a rokonai nem éppen kulturáltak és szimpatikusak, de biztosít arról, hogy ritkán fogtok velük találkozni
* saját prémium minőségű (Audi/BMW/Merci) kocsija és családi háza van
Ja és mielőtt valaki kitalálja, hogy a kettő vegyítve vagy egyiket sem...Nem véletlenül írtam le pont ezt a két jellemet. Ezek közül melyikkel járnátok "szívesebben"? Azt is írjátok le, hogy a nem preferált pasiban mi az, ami kizáró ok vagy előnytelen. Valamint azt, hogy a választott férfi esetében mi az amiben kompromisszumot kell kötnötök, hogy elfogadjátok őt.
#10: Lehet, hogy az elsőnek van valami olyan tulajdonsága, amit nem említettél meg, és sokaknak nem jön be.
A mindennapi párkapcsolatban sokszor apró, jelentéktelen dolgok is tudnak rettentő irritálóak lenni, és mindenféle jellemzés erősen szubjektív. Valós választ csak akkor lehetne adni, ha mindkét embert személyesen ismerném.
A leírás alapján az első szimpibb.
A #9 voltam.
Ó, hát persze, az első egy kedves ismerősöd... tényleg megy a ködösítés itt, csak nem a válaszadók részéről...
Ha ennyire bejön az első pasi, miért jársz vele TE?
Mert annyira nem szokott két haver jóban lenni, hogy egyik srác fényezze a másikat, és pátyolgassa a kis lelkét, hogy miért nem tud csajt szerezni. Keríteni a nők szoktak, tehát vagy te is nő vagy, de a drága jó haver neked sem kell. Vagy te vagy ez a jó fej pasi, és pont kifelejtettél pár rossz tulajdonságot a leírásból, ami egyébként egyértelművé tenné, hogy valójában miért is nem kell senkinek.
Tudod, én is írhatok ilyet, hogy szőke vagyok, kék szemű, szép nagy cicikkel és kerek popsival, van saját házam, autóm, egész jól keresek, és évek óta mégsem volt egy randim sem, vajon miért?
Amit leírtam, az szó szerint igaz, épp csak azt nem tettem hozzá, hogy elmúltam 30, van két gyerekem, némi súlyfeleslegem, és elég féltékeny férjem is. ;)
A féligazságokból soha nem fog kiderülni, hogy miért nem talál magának a haverod csajt. Esetleg menj el vele egy hétvégén, és nézd meg, miért nem tud felszedni senkit, főleg ha neked meg egyébként sikerül.
Az egész megint csak általánosítás. A tipikus sztereotípiáknak élünk. Nem értem, hogy ezeknek a kérdéseknek mi értelme van.
A nők többsége az egyest fogja írni ide, de ha mélyen magunkba nézünk, a legtöbben mégis a másodikra fogunk vágyni.
Hogy miért?
Mert egyszerűen élvezzük az egészet és nagyon fontos lett az anyagi biztonság és a jó megjelenés..
"A nők többsége az egyest fogja írni ide, de ha mélyen magunkba nézünk, a legtöbben mégis a másodikra fogunk vágyni. "
Bocsi, de nekem a párom is az első kategória, és nem, még véletlenül sem vágynék a 2-esre.
Az anyagi biztonságot pedig magamnak teremtem meg.
Nyilván imponálna, ha az egyébként is megfelelő pasi a Bahamákra vinne nyaralni, mert nekem csak az olasz tengerpartra telik, de hosszabb távon nem tudnám elviselni, csak a pénz miatt.
Nyaralni 365 napból 7-10-14 napra megyünk, de a párunkat a a többi, 355 napon is el kell viselni, lehetőleg örömmel.
Szóval nem jó csere 10 nap havaj 355 nap szenvedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!