Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiket választanátok a nagyhangú és az introvertált pasi közül?
Introvertált.
Azért, mert én is az vagyok, másrészt az ilyen srácok érdekesek számomra, általában csomó minden érdekli őket, elvontabb témákról is lehet velük beszélgetni, és nem zavarja őket, hogy nem vagyok bulizós.
Kérdés, hogy mennyire nagyhangú és mennyire introvertált.
Ha nagyon szélsőséges esetekről van szó, akkor egyiket se.
Ismerek egyet, aki nagyhangú és introvertált.:-)
Az introvertált az jó, ha velem halk, akkor nem baj,ha hangos is tud lenni.
Egyik sem. Hála a jó égnek nem csak ez a két típus van.
Egyébként az introvertált ellentéte az extrovertált. Nem a nagyhangú.
És valami soha nem lesz ennyire fekete meg fehér. Szóval ne már.
Ja, látom a többség inkább az introvertált valamelyik formáját választaná. Engem is idegesítenek a nagyhangú emberek, úgy érzem betolakodnak a saját intim szférámba már csak a hangjukkal :)
És szerintetek vannak olyan fiatalok (20-as éveikben járók) akiknek a társasági élet nem azt jelenti, hogy kimenni bulizni, vagy sörözni és poénokat vagy vicces sztorikat mesélni és nagyokat röhögni? Hanem akik komolyabban, tudományosabban szeretnek inkább elbeszélgetni, a világ érdekességeiről, akár világpolitikáról, gazdasági helyzetről, univerzum rejtélyeiről stb. Szóval akiknek nem csak a marhulást jelenti a társasági élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!