Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a hely megfelelő első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a hely megfelelő első randinak, miről beszéljek ott illetve kell virág?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy lánnyal.

Első randi/találkozó alkalmából sétálós alkalomra gondoltam, valahol sétálnánk és beszélgetnénk.

Miről beszéljek, hogy teljen a találkozó.

Kell e első alkalommal virágot vinni? Nyilván nem csokorra gondoltam, hanem egy szálra, mivel neki azt még ciplenie kell. Szerintetek? Rózsa, tulipán mi legyen?

Amúgy mindketten 24 évesek vagyunk.

2016. máj. 27. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Virág második randin! A séta végig nem jó, úgy válassz helyszínt, hogy legyen útközben egy cukrászda, kávézó ahol le lehet ülni kicsit.

Ha nem tudod miről beszélj, inkább most mond le :-P :-D ... Ismerkedjetek, az nem elég beszédtéma? Egyre figyelj, hogy kérdezz tőle és beszéltesd magáról is és figyelj oda, hogy mit mond!

2016. máj. 27. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Most komolyan nem tudod, hogy miről beszélgessetek?

Remélem a lány kevésbé szerencsétlen...Majd ő viszi a hátán az egész randit.

Könyörgöm..., ez "csak" egy randi, nem kell bekaksizni.

2016. máj. 27. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Négy szál piros tulipánt vigyél,és a román kormány külpolitikájárol beszélj...kônyôrgôm 24 éves vagy,nem 15...majd adja magát a téma,lényeg hogy ne szerencsétlenkedj
2016. máj. 27. 10:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól van, tudom miről beszéljek:D

De akkor egy szál virágot se vigyek?

2016. máj. 27. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép szál művirágot vihetsz...Nem kell aggódni, hogy elhervad és a kislány a hajába is tűzheti, az olyan romantikus lenne és közben beszélgethetnétek a sima felszínű endoplazmatikus retikulumról, de ha nagyon intimkedni akartok már az első randin, akkor még tudom ajánlani témának Gróf Széchenyi István reformtevékenységét, de ezt tényleg csak akkor vesd be, ha nagyon perverz lánnyal van dolgod.
2016. máj. 27. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Elso alkalomra ne vigyel viragot de ejtsetek utba egy fagyizot/langos/suti.Ha jol sikerult a randi es lesz 2.alkalom,vigyel egy szal viragot.Esetleg hozd szoba ugy altalaban h milyet szeret es olyat vigyel majd.
2016. máj. 27. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Első alkalommal temetésre vidd el a lányt. Ott nem kell (nem is szabad) beszélni, meg virág is van dögivel.
2016. máj. 28. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy úriember visz virágot, ha randizni megy. De ha te nem viszel nem dől össze a világ. Te tudod meddig jutottatok el idáig. Ha azt beszéltétek hogy dugipajtásság, akkor nem kötelező, de egy Hölgynek virágot adni sohasem ciki!
2021. júl. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!