Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira virág?
Igen, én értékelném. Biztosan örülnék neki. :)
20/L
Szerintem nem jó ötlet, nem szoktam vinni.
Ha nem régóta ismerem, akkor nem tudhatom, hogy egyáltalán szereti-e a virágokat, vagy éppen még a gondolatától is rosszul van, hogy "meggyilkoljanak" egy növényt miatta.
Csak a gond van vele randi közben. Pakolgatni ide-oda, melegben csoffadt lesz, stb.
Az első randin nem tárgyakkal akarom lekenyerezni a nőt, hanem odafigyeléssel, kedvességgel, az egész személyiségemet szeretném, ha megkedvelné.
Ráadásul még ha valaki értékelné, az biztos, hogy akkor sem sértődik meg, ha nem kap virágot, szóval előnyösebb nem vinni, mint vinni.
Ráérsz később ezekre az apró kis ajándékokra :)
Ebben szerintem se hallgass lányok véleményére :)
Nagyon sok barátnőm van, aki ilyenekről áradozik, közben meg az őket szarba sem vevő rosszfiúkkal dug.
Én nem hazudom magamnak azt, hogy tetszene a virág az első randin.
Nem kell a totál rosszfiú alfahím, de legyen egy férfi tökös, magabiztos, önbizalommal teli, kezdeményező, dominás, jó dumás és ebbe a virág nagyon nem fér bele.
Az 5-ös válaszoló praktikus dolgok mentén indult el, de érzelmileg sem jó ötlet: Egyszerűen nem álltok egymáshoz olyan közel, hogy ilyennel kedveskedj neki. Túlzás. Máshogy nem tudom most hirtelen megfogalmazni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!