Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Elhívtam egy lányt randira. Mit vigyek neki, és mit mondjak?
Nem kell mondanod semmit, mindössze ennyi a dolgod.
Vihetsz virágot, de azt tudd, hogy melyik színt szereti és melyiket nem, mert pl én utálom a pirosat és örülnék, hogy hozott virágot, de egy kicsit a szívem mélyén fájna, hogy nem tudta, hogy én utálom a pirosat. (Ha pl. piros virágot hozna)
Ha nem virágot viszel:
Viszont nem kell nagyon csicsás dolgot, csak érezze azt, hogy Te ezt komolyan gondolod és nem csak játszol vele. és a szándék a fontos! Vagy vigyél neki olyat, amit biztosan tudsz, hogy szeret! (Virág, csoki..stb)
szerintem első randira nem kell vinni semmit
persze azért biztos értékeli ha egy apróságot adsz (egy szál virágot vagy csokit), de szerintem elsőre nem kell
(amúgy lány vagyok és én se várnám el, sőt eszembe se jutna hogy bármi ilyesmit adna a fiú az első randin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!