Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves csajok! Az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves csajok! Az alábbi két pasi közül kit választanátok inkább?

Figyelt kérdés

Első:

* 22 éves intelligens/céltudatos egyetemista mérnökhallgató, aki még tanul, pályakezdőként sem fog nagyon sokat keresni, de 3-4 év múlva már egzisztenciálisan elég stabil lesz

* albérletben lakik és egy 1 milliós kocsival közlekedik, de szívesen igénybe veszi a tömegközlekedést vagy a kerékpárt is.

* érzelmes és empatikus, mindenről el tud veled beszélgetni és mindenben segítséget nyújt

* rengeteg helyre elmegy veled (mozi, színház, kiállítás, sportesemény)

* elég alacsony (<173) és vékony illetve igényes, helyes arcú, de nem az a tipikus borostás álom jóképű forró pasi

* kicsit önbizalom hiányos ezért a keményen bulizás nem a világa, de lazulós helyekre (borfesztivál, nyugis iszogatás, szolid fesztiválozás) szívesen elmegy bárkivel

Második:

* 26 éves autószerelő, vállalkozása van és elég jól keres (400-600k nettó), mivel állandóan melózik, úton van, seftel, sokszor hétvégén is

* nem kifejezetten romantikus, de azért természetesen szeret téged

* elég heves vérmérsékletű, könnyen felhúzza magát és sokszor bunkó/lenéző az emberekkel

* ritkán visz el valahova, de akkor is maximum egy autós találkozóra egy fesztiválra vagy egy low-budget nyaralásra, ahol már másnap az ügyeit intézi, mert valami probléma jött közbe ezért nem sokat foglalkozik veled

* elképesztő az ágyban és nagy a szerszáma

* magas és sportos/izmos testalkatú

* tisztában vagy vele, hogy nagy nőfalú és már két korábbi barátnőjét is megcsalta

* nagyon sok időt tölt a haverjaival akkor is amikor esetleg szeretnél valahova menni vagy otthon látni és emellett rendszeresen részeg

* van egy-két "kétes hírű" üzlettársa, akire általában azt mondják, hogy a szeme sem áll jól

* a rokonai nem éppen kulturáltak és szimpatikusak, de biztosít arról, hogy ritkán fogtok velük találkozni

* saját prémium minőségű (Audi/BMW/Merci) kocsija és családi háza van

Ja és mielőtt valaki kitalálja, hogy a kettő vegyítve vagy egyiket sem...Nem véletlenül írtam le pont ezt a két jellemet. Ezek közül melyikkel járnátok "szívesebben"? Azt is írjátok le, hogy a nem preferált pasiban mi az, ami kizáró ok vagy előnytelen. Valamint azt, hogy a választott férfi esetében mi az amiben kompromisszumot kell kötnötök, hogy elfogadjátok őt.

2016. dec. 29. 14:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag az elsőt.
2016. dec. 29. 15:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Elsőt választanám, mert tanult és intelligens, kifejezetten tetszik, hogy vékony testalkata van és nem bulizós. 24N
2016. dec. 29. 15:42
 23/31 anonim ***** válasza:

Csak és kizárólag az elsőt.

Bunkókkal és primitívekkel nem kezdek!

2016. dec. 29. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Olyan érdekes, hogy önmagukban az ilyenek sosem látják a rossz tulajdonságokat. Az is hozzátartozik az emberhez. Így konkrétan a második fasziról leírtad, mi a legrosszabb, az elsőnél meg titkolod. Ezt manipulációnak hívják.

Mellesleg én is tudok ilyet, annyit láttam már itt.

2016. dec. 29. 15:51
 25/31 anonim ***** válasza:
Elsőt.
2016. dec. 29. 16:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Egyiket sem !Az elsőt azért mert egyetemista bulizza ki magàt nem akarnàm lekötni laza kapcsolatot meg minek ha komolyabban akarom meg nem tudnék benne megbizni mivel fiatal éretlen visszafogottsàgban sem hiszek meg abban sem hogy nem bulizós attol függetlenül pasibol van nem feltétlenül kell buli pia ahhoz hogy megcsaljon lassú víz partot mos !Màsodikban sem tudnék megbízni mivel ugysem lehet megvàltoztatni mivel alapbol megcsalta a koràbbi bnőjét sokra tartja magàt egy nőnek igen is fontos hogy ne csak dugó pajtija legyen valakinek hanem annàl jóval több az ilyen pasi mellé csak egy céda való aki jól az ujja köré csavarja !
2016. dec. 29. 17:04
 27/31 anonim ***** válasza:
55%

A másodikat választanám,és ezért: Már az hatalmas plusz pont hogy autószerelő,mert apukám is az,kicsi koromtól imádom az autókat,ez egy nagyon jó közös téma lenne.Nekem is vállalkozásom van,én is 24-ből 30 órát munka ügyekkel foglalkozok,tehát külön jó hogy nem lógna a nyakamon.Nem szeretem a nyálas,romantikus pasikat,az ilyesmitől csak zavarba jövök,ideges leszek.Én is hirtelen vagyok,ha rosszul érzem magam bunkó is,de lenéző nem (ez lehet zavarna benne).A következő két pont nem érdekel,bár az hogy magas az jó,mert én is az vagyok.Ha megcsal én is őt,nem érezném magam sz.a.r.ul tőle.Én is ha van szabadidőm,a haverokkal vagyok és bulizok (amúgy itt ezt nem értem: állandóan melózik de közben sokat van a haverokkal?Nem fér össze.Nekem csak heti egyszer van időm haverozni/bulizni.)Apámnak is voltak rossz arcúnak mondott biznisz partnerei,nem kell betojni mindenkitől.Nem érdekelnek a rokonai,ha tényleg ritkán látnám őket.Nekem is BMW-m van,és saját belvárosi 4 szobás lakásom,tehát anyagilag nem lenne köztünk sok különbség.

A nem preferált pasi hibái: Nyálasnak tűnik,utálom az érzelmes embereket.Anyagilag torony magasan fölötte állok,ezt egy pasi sem viseli el (max. próbálja leplezni hogy ez zavarja),és nincs kedvem elviselni az ebből adódó belső feszültségét.Nem érek rá moziba meg ilyen helyekre menni,és nem szeretném,ha a túl sok szabadidejét az én nyaggatásommal töltené,hogy menjünk ide,menjünk oda.Alacsonyabb nálam.Én szeretek bulizni,de nem hippi borfesztiválokon,szóval ezért is passzolnám.

A második kb. az én férfi verzióm,az első meg az a fajta (számomra) fárasztó pali,aki 10 perc alatt megfájdítja a fejem.

2016. dec. 29. 17:29
 28/31 A kérdező kommentje:
#27: Neked különösen köszönöm, hogy a kérdésleírásomnak megfelelően elsőként ilyen részletesen kifejtetted, persze a többieknek is a kommentekért. További szép napot mindenkinek. :)
2016. dec. 29. 18:01
 29/31 anonim ***** válasza:

Mindenkèpp a másodikat.

Pont az esetem, kicsit megszelìdìtenèm, tudok bánni a rosszfiùkkal, ès perfekt lenne.

2016. dec. 29. 18:06
 30/31 anonim ***** válasza:

Alapvetően az elsőt választanám, de egyszerűen nem tudom elviselni az önbizalomhiányos pasikat... Nem tudok egy ilyen fiúra felnézni. Inkább legyen egy kissé temperamentumos, határozott típus.

A másodikat semmilyen szinten nem tudnám elképzelni magam mellett. Nekem egy férfi legyen szellemileg is partner. Akár egy jóízű beszélgetésről, akár valamilyen szabadidős programról legyen szó.

Ezenkívül az anyagiak egyáltalán nem mérvadóak. Ugyan szerényen élek, de nem várom el senkitől, hogy anyagilag támogasson, és az autó ára, márkája, milyensége teljesen hidegen hagy. Hidd el, meg se tudom különböztetni őket. :D

2016. dec. 30. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!