Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvertek, hogy lehet ezen túllépni?
21/39 A kérdező kommentje:
De ő egyébként olyan ember, akinek a család a legfontosabb, bármit megtesz értük, tehát nem egy bunkó barom. Ezért is volt szimpi, komolynak tűnt emiatt, és tényleg úgy érzem most, hogy én rontottam el.. nem azt mondtam hogy semmi nem volt köztünk, hisz szerelmes lettem belé, de nem mertem komolyra venni a dolgot, amíg van a másik nő.
Ez valami Dominic Toretto idézet?
2021. ápr. 24. 08:20
23/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az akit írtál.
A tett a lényeg, nem a szavak!
2021. ápr. 24. 08:35
"A család a legfontosabb"
Tudod hányan játszanak "családosdit"? Ha nem akarod újra megégetni magad, akkor most tanulsz a leckéből. A legjobb amit tehetsz, magad mögött hagyod és nem sajnáltatod magad. Nem siránkozol utána, nem forralsz bosszút, tíltod minden felületről. Ha ezt teszed, pár hét után már el is felejted, ha viszont továbbra is vele foglalkozol, akkor sokáig fog tartani a felejtés.
Megjegyzem. Akinek fontos a családja, az nem fogja elhagyni, még akkor sem, ha te ezt akarod hallani. A hűtleneknek is van fontossági sorrendjük.
2021. ápr. 24. 08:36
26/39 A kérdező kommentje:
Én már elvesztettem a józan ítélő képességemet.. ezek alapján szerintetek jobb, hogy vége lett?
27/39 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy oké hogy nem hagyja el a családját. De még nem volt gyereke. 2 hónapja még azt mondta, velem akar gyereket, erre most terhes lett a nője.
Te azt akartad hallani, hogy oda van érted és elhagyja a feleségét/barátnőjé. Ő pedig tudta mit kell mondjon neked. Ennyi.
2021. ápr. 24. 08:45
Az a probléma, hogy beszoptad az ott akarta hagyni a nőt c. dumát. Ha valóban ott akarta volna hagyni, akkor nem csinálja fel.
Vond le a tanulságokat, hogy a foglalt faszokat el kell jó messzire kerülni. A 99% hazudik, hogy a mellékes szórakozása biztosítva legyen.
2021. ápr. 24. 08:48
30/39 A kérdező kommentje:
De én nem mondtam ilyet, hogy ilyeneket mondott. Az elején mondta, hogy sosem érzett még ilyet senki iránt. Alig tudta kimondani, biztos hogy őszinte volt. Utána a veszekedések után már nem mondott ilyesmit. Szóval ne egy rohadéknak képzeljétek már el légyszi, oké csalta a nőjét, tehát az, de velem az elején őszinte volt és voltak érzései. Csak ez elmúlt.
Kapcsolódó kérdések: