Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha átlagosból "vadmacskásabb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagosból "vadmacskásabb" kinézetem, öltözködésem lenne, akkor több lenne az udvarlóm?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű vagyok. Nincs gond az alakommal, igazából az is átlagos. Arcra szerintem szép vagyok, mások is ezt mondják. A hajam váll alá ér picit és vörös szín (festett sötétvörös). Sminelem is magam, szerintem ügyes vagyok benne. Átlagosan öltözködöm: farmer, általában sportcipő, nyáron egyszerű szandál, virágos felsők, egyszerűbb pulcsik.

Nem igazán akad udvarlóm mégsem, pedig nem hiszem, hogy nagy gond lenne a természetemmel, barátkozós vagyok és könnyed.

Van egy barátnőm, alkatra hasonló, mint pl, pár kilóval nehezebb meg picit nagyobb a melle, de amúgy nem nagyon eltérő. Neki hosszú fekete haja van, szintén sminkel. Az öltözködése nagyon más, mint nekem. Sokszor visel magassarkút, szoknyát, ruhákat és mindig mély dekoltázsa van.

Természetre is hasonló, mint én.

Neki nagyon sokan csapják a szelet. Közös barátinktól is mindig hallom, hogy érdeklődnek náluk, hogy meg lehet ismerni azt a csajt? Akárhova elmegyünk, akkor is őt zsongják körül.

Ha meg kéne mutatnom, hogy én kb hogy öltözöm: [link]

Ő pedig: [link]

Szerintetek ha változtatnék én is népszerűbb lennék?

Annyi, hogy én olyan helyen dolgozom, ahol csak hétköznapi szerelésben lehet ellenni, ő pedig családi vállalkozásukban ilyen kiöltözős munkakörben (ő fogadja az ügyfeleket és kíséri az apját ide-oda), de természetesen munkán kívül gondoltam a stílusváltást.

2021. ápr. 15. 00:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
30-ezt nekem (29-nek) írtad vagy általában?
2021. ápr. 15. 19:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Ezt úgy általában tanácsnak szántam, a Kérdező részére. 🙂
2021. ápr. 15. 22:33
 33/34 anonim ***** válasza:

Én amúgy nem értek azzal egyet hogy az öltözködés feltétlen kifejezi a személyiséget.

En pl nő létemre nagyrészt rockot és metált hallgatok, ezeknek is számos vállfaját a pink floydtól elkezdve a metallicáig stb de nem viselek csak feketét, nincs acélbetétes bakancsom, nem viselek lancokat vagy szegecses cuccokat, a hajam is hosszú viláhosbarna. Tehát összességeben aki rámnez annak ez eszébe se jutna, általában mindenki meg is lepődik ha ezt elmondom, mert abszolút nem rí le rólam.

Szimplán azért mert nekem az a rocker öltözködésis stílus nem tetszik, vagy legalábbis egy átlag emberen nem (egy zenekari tagnál más), nem az én öltözködési ízlésem. De zenében már annál inkább és egyszerűen imádom:)

2021. ápr. 16. 08:08
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Szia írj és megbeszéljük. 40/f
2021. ápr. 16. 08:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!