Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha átlagosból "vadmacskásabb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagosból "vadmacskásabb" kinézetem, öltözködésem lenne, akkor több lenne az udvarlóm?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű vagyok. Nincs gond az alakommal, igazából az is átlagos. Arcra szerintem szép vagyok, mások is ezt mondják. A hajam váll alá ér picit és vörös szín (festett sötétvörös). Sminelem is magam, szerintem ügyes vagyok benne. Átlagosan öltözködöm: farmer, általában sportcipő, nyáron egyszerű szandál, virágos felsők, egyszerűbb pulcsik.

Nem igazán akad udvarlóm mégsem, pedig nem hiszem, hogy nagy gond lenne a természetemmel, barátkozós vagyok és könnyed.

Van egy barátnőm, alkatra hasonló, mint pl, pár kilóval nehezebb meg picit nagyobb a melle, de amúgy nem nagyon eltérő. Neki hosszú fekete haja van, szintén sminkel. Az öltözködése nagyon más, mint nekem. Sokszor visel magassarkút, szoknyát, ruhákat és mindig mély dekoltázsa van.

Természetre is hasonló, mint én.

Neki nagyon sokan csapják a szelet. Közös barátinktól is mindig hallom, hogy érdeklődnek náluk, hogy meg lehet ismerni azt a csajt? Akárhova elmegyünk, akkor is őt zsongják körül.

Ha meg kéne mutatnom, hogy én kb hogy öltözöm: [link]

Ő pedig: [link]

Szerintetek ha változtatnék én is népszerűbb lennék?

Annyi, hogy én olyan helyen dolgozom, ahol csak hétköznapi szerelésben lehet ellenni, ő pedig családi vállalkozásukban ilyen kiöltözős munkakörben (ő fogadja az ügyfeleket és kíséri az apját ide-oda), de természetesen munkán kívül gondoltam a stílusváltást.

2021. ápr. 15. 00:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%

szerintem emiatt ne valtoztass a stilusodon, mert ha csak magadra erolteted a szexi ruhakat, feszengeni fogsz bennuk es csak kinos lesz az egesz. lehet, hogy tobben megbamulnanak es tobben meg akarnanak dugni, de azzal mire mennel? normalis szettben nagyobb az eselye, h normalis pasira akadsz.

es az is lehet, nem az oltozkodese miatt kapos a baratnod, hanem mondjuk azert, mert olyan a kisugarzasa vagy egyeb dolog miatt.

2021. ápr. 15. 07:35
 12/34 anonim ***** válasza:
27%
Én is a barátnődre mennék rá, ha férfi lennék. Sosem értettem, miért öltözködnek a nők ilyen fiúsan/nem nőiesen.
2021. ápr. 15. 07:56
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

#12: mondjuk mert nem az a celom, hogy mindenfele random idegennek alljon ram a f asza es ramnyomuljon?? ezen kivul a szoknya-magassarku baromira nem kenyelmes egy egesz napos rohangalashoz.

erdekes, en egyszeruen oltozkodom, megis nyomulnak ram a ferfiak. de orulok, hogy az olyan gyokerek kisenek a korbol, akik magassarku nelkul ra se neznek egy nore. tovabbra sem a ferfiaknak oltozkodik a nok ertelmesebb retege.

2021. ápr. 15. 08:01
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi a célod? Alkalmi partnerek közt válogatni, vagy komoly kapcsolatot találni?

Ha az előbbi, akkor öltözz úgy, mint a barátnőd.

Ha az utóbbi, akkor ne erőltess magadra olyan stílust, ami nem te vagy. Ha te farmeros lány vagy szandiban, akkor belül is az maradsz, hiába húzol magassarkút.

38N

2021. ápr. 15. 08:18
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kisugárzás a lényeg.

De abban van igazság hogy azért egy olyan ruhában, szettben amiben jól érzed magad, úgy érzed hogy jól nézel ki az sokat tud dobni a megjelenésen.

Pl én is alapvetően sportcipőben jarok mert kényelmes, de abból is sokszor igyekszem valami csinosabbat választani. De pl felülre igyekszem akkor valami elegánsabbat.

De azt is észrevettem hogy amikor kiöltözök pl színházba, elegánsabb nadrág, blúz, magassarkú akkor nagyon jól szoktam érezni magam. Úgy érzem hogy jól áll, elegánsabbnak szoktam érezni magam, magabiztosabbnak és ez szerintem igenis meglátszik a kisugárzasomon is.

Olyankor szerintem többen meg is szoktak nézni és nem feltétlen a ruha miatt, mert nem kihívó, inkább elegáns, hanem mert szerintem egyszerűen látszik rajtam hogy mennyivel szexibbnek érzem magam akkor.

Szóval persze fontos az is hogy mit viselsz de szerintem leginkább azért, hogy milyen hatással van rád és a kisugárzásodra.

2021. ápr. 15. 08:18
 16/34 anonim ***** válasza:
62%

Hát az elsővel én nem is tudnék mit kezdeni.

Ez olyan öltözködés, hogy semmilyen. Nekem kb a régi kisfiúk öltözködése jut róla eszembe. Férfiasnak nem férfias nőiesnek nem nőies.

Viszont lehet velem van a baj, de én a második öltözködésre se mennék rá.

2021. ápr. 15. 08:49
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

#16 linkelnél olyan kepet aki szerinted nőies?

Tenyleg erdekel

2021. ápr. 15. 08:58
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

Persze. Nem vagyok nagy gyűjtő úgyhogy 5 perc google használattal amit találtam azt bedobom. Nem minden évszakra szedtem és nem is minden stílusból, csak ami ennyi idő alatt összejött. (próbáltam nem csak magassarkús, szoknyás képet szedni) A cipőt és a farmer szaggatottságát ne nézd. Ezek vannak fenn a neten.

Ja és még mielőtt jön a komment, hogy nekem bőrt kell mutogatni vagy takargatni kell magát, direkt szedtem ebből is abból is. Csak mert sok jóindulatú ember van itt:)

[link] cute outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwi8hbic1__vAhUPdRQKHY-GA8wQMyhHegUIARCyAQ

[link] winter outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwiDjbfi1__vAhWY0-AKHRXuDR0QMygBegUIARDpAQ

[link] summer outfits short&hl=hu&ved=2ahUKEwirnZvB2P_vAhUCKRQKHfmjAFAQMygAegUIARCyAQ

[link] summer outfits short&hl=hu&ved=2ahUKEwirnZvB2P_vAhUCKRQKHfmjAFAQMygaegUIARDnAQ

[link] winter outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwi96uqo2f_vAhVK2OAKHVKPAHoQMyg7egQIARBU

[link] pretty outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwje6Ofd2f_vAhUGxOAKHf-TA3MQMygEegUIARDgAQ

[link] pretty outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwje6Ofd2f_vAhUGxOAKHf-TA3MQMygKegUIARDsAQ

[link] pretty outfits&hl=hu&ved=2ahUKEwje6Ofd2f_vAhUGxOAKHf-TA3MQMygNegUIARDyAQ

[link] cute outfits&hl=hu&ved=0CAcQxiAoCWoXChMI2LbfyNf_7wIVAAAAAB0AAAAAEAw

2021. ápr. 15. 09:16
 19/34 anonim ***** válasza:
58%
nem csak a ruha számít, hanem az a picit nagyobb mell is tapasztalatom szerint. a férfiaknak kell a szép dekoltázs. a másik pedig a pénz.A csajon a családi vállalkozás nagyon sokat dob, mert azt sugallja hogy pénzes és jó parti. sajnálom ha tőlem kell megtudnod de a pasik többsége golddigger. H nem vagy álomszép fiatal csaj, akkor nézik az anyagi helyzeteted is.
2021. ápr. 15. 09:26
 20/34 anonim ***** válasza:
60%
A kritikát várom azokra amiket linkeltem (18-as vagyok)
2021. ápr. 15. 09:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!