Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha átlagosból "vadmacskásabb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagosból "vadmacskásabb" kinézetem, öltözködésem lenne, akkor több lenne az udvarlóm?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű vagyok. Nincs gond az alakommal, igazából az is átlagos. Arcra szerintem szép vagyok, mások is ezt mondják. A hajam váll alá ér picit és vörös szín (festett sötétvörös). Sminelem is magam, szerintem ügyes vagyok benne. Átlagosan öltözködöm: farmer, általában sportcipő, nyáron egyszerű szandál, virágos felsők, egyszerűbb pulcsik.

Nem igazán akad udvarlóm mégsem, pedig nem hiszem, hogy nagy gond lenne a természetemmel, barátkozós vagyok és könnyed.

Van egy barátnőm, alkatra hasonló, mint pl, pár kilóval nehezebb meg picit nagyobb a melle, de amúgy nem nagyon eltérő. Neki hosszú fekete haja van, szintén sminkel. Az öltözködése nagyon más, mint nekem. Sokszor visel magassarkút, szoknyát, ruhákat és mindig mély dekoltázsa van.

Természetre is hasonló, mint én.

Neki nagyon sokan csapják a szelet. Közös barátinktól is mindig hallom, hogy érdeklődnek náluk, hogy meg lehet ismerni azt a csajt? Akárhova elmegyünk, akkor is őt zsongják körül.

Ha meg kéne mutatnom, hogy én kb hogy öltözöm: [link]

Ő pedig: [link]

Szerintetek ha változtatnék én is népszerűbb lennék?

Annyi, hogy én olyan helyen dolgozom, ahol csak hétköznapi szerelésben lehet ellenni, ő pedig családi vállalkozásukban ilyen kiöltözős munkakörben (ő fogadja az ügyfeleket és kíséri az apját ide-oda), de természetesen munkán kívül gondoltam a stílusváltást.

2021. ápr. 15. 00:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többen akarnának megdugni.
2021. ápr. 15. 00:30
 2/34 anonim ***** válasza:
52%
mvan?
2021. ápr. 15. 00:34
 3/34 anonim ***** válasza:
5%
"hogy nagy gond lenne a természetemmel, barátkozós vagyok és könnyed." annyira hogy besértődsz mint 1 kislány és nem írsz vissza privátban. igazából olyan gané stílussal nem sokat számítanak a többi dolgok.
2021. ápr. 15. 00:57
 4/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
...és ha a kettő stílust ötvöznéd? :)))
2021. ápr. 15. 00:59
 5/34 A kérdező kommentje:
Hogyan ötvözzem szerinted?
2021. ápr. 15. 01:13
 6/34 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem ezen múlik. Mert hiába öltöznél, a szavaiddal élve vadmacskásabban, hiteltelen lenne, mert nincs meg hozzá a kisugárzásod. Legalábbis az írásodból én ezt látom. Ha a barátnőd iránt többen érdeklődnek, és ezt mindenáron az öltözködésnek tulajdonítod, max őt többen akarják megdugni, de nem biztos, hogy kapcsolatot is akarnak vele. A két stílust pedig lehet ötvözni, én is azt teszem.

Farmerhez is húzhatsz magassarkút és kivágott felsőt. Sőt, sportcipővel is vehetsz fel kivágott felsőt vagy egy lazább ruhát. A farmert is variálhatod elegánsabb blézerrel, ahhoz már fel tudsz venni elegánsabb cipőt is. Nyáron viselj több szoknyát, egyberuhát elegáns kis balerina cipővel vagy szandállal. Ez nem megy át vadmacskásba, csak egyszerűen csinos és nőies.

2021. ápr. 15. 01:25
 7/34 anonim ***** válasza:
86%
Pl. A szoknya felé felvennéd a blézert és magas sarkú helyett mondjuk valami csillogósabb sportcipőt vennél fel.
2021. ápr. 15. 01:25
 8/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Mondjuk... Olyasmire gondoltam, hogy farmerszoknya+spagetti vállpántos top akár magassarkúval, akár szandival. És ha hűvösebb van, akkor egy bőrdzseki mellé pl.
2021. ápr. 15. 03:46
 9/34 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Szerintem nem feltétlenül csak a ruha lehet. Amiben te jól érzed magad abban légy.

Én pl ha valaki felvesz nőként egy szűk feszülő koptatott farmert, egy fehér top vagy pólóval azt imádom. Csak ne olyan lógós legyen a ruha az nem nőies.

Ha van kedved írj 40/F

2021. ápr. 15. 07:14
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Én még csöves ruhákban is kapok bókokat.. pedig nem vagyok már tini nagyon régóta...

Biztosan belűlről jön ez vagy valami hormon amire jönnek ezek rá..

2021. ápr. 15. 07:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!