Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sok nő miért várja el alanyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért várja el alanyi jogon, hogy megbocsássanak neki?

Figyelt kérdés

Kb,hogy ez neki jár és hiába nem volt igaza neki eddig mindenki megbocsájtott.

Miért nincs önkritikája az ilyen nőknek és miért akarnak kedvezményeket kicsikarni állandóan?

Ha nem kapják meg akkor fel vannak háborodva és azt a férfit aki nem bocsátott meg, nem nézte el el kezdik lebu.izni meg ledegradálni.

Ez mennyire gyerekes viselkedés?

ma 09:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom milyen nőket ismersz, de az én környezetemben egyáltalán nem ilyenek az emberek.
ma 09:46
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Amiért sok férfi is.
ma 09:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább személyiségfüggő, nekem volt ilyen barátom...
ma 09:47
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Komolyan nem értem, hogy van ennyi hülye akik azt gondolják, a személyiségbeli problémák ráhúzhatóak nemekre külön-külön.
ma 10:13
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Ne kezd ilyen nőkkel nem lesz ilyen gondod.
ma 10:54
 6/18 A kérdező kommentje:

5#

Sajnos nincs rá írva a nők homlokára,hogy milyenek és eleve megjátszák magukat így csak később jön elő.

ma 11:27
 7/18 A kérdező kommentje:

4#

Én aut nem értem, hogy nem képes valaki a kerdesre válaszólni és az általánosítással védekezni miközben a nők is általánositanak nap mint nap.

ma 11:28
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
7. Én nem általánosítok SOHA, így engedd már meg, hogy aki ezt teszi azzal szemben ezt kimondhassam.
ma 11:29
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

Hagyjátok, ez csak a szokásos nőfikázó. Ezer ilyen kérdés volt már.

Beszéljünk inkább azokról a férfiakról, akik csalnak, hazudnak, esetleg verik, lelkileg terrorizálják a nőket és elvárják a bocsánatot, és hogy nekik jár a több nő.

ma 12:12
 10/18 A kérdező kommentje:

9#

Na megjött az igazságfóbiás 🙂

ma 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!