Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femcelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek kigyúrt milliomos bankár?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 17:04
2/19 anonim válasza:
Nekünk nem kell kigyúrt milliomos bankárnő (F 46, incel).
3/19 anonim válasza:
Nem hisszük, teszünk érte. Képezzük magunkat, sportolunk, egészségesen eszünk, rakat pénzt költünk fodrászra, kozmetikusra, körmösre, kezelésekre, csinos ruhára, cipőre. Engedtessék meg cserébe, hogy kiválasszuk kivel szeretnénk együtt lenni.
4/19 anonim válasza:
Senki nem hiszi azt, hogy alanyi jogon jár neki a kigyúrt, milliomos bankár! Ellenben az incelek napi szinten részletezik, hogy nekik járna ronda és/vagy kövér pasiként is a csinos, vékony, jó fajta nő, de gondolom az tök rendben van...
5/19 anonim válasza:
3#vagyok, bankár nem vagyok, nem érdekel a pénzügy, de rendben van az életem, jól keresek. Van ingatlanom, kocsim, nem kell bankár és kigyúrt sem kell legyen. Nekem tetszen és legyenek közös hobbik, szeressen utazni, túrázni, kirándulni, szeresse a történelmet, legyen tájékozott, művelt.
6/19 anonim válasza:
Az nem a nők szégyene hogy a pasiknak elég a látvány is egy kapcsolathoz.
7/19 anonim válasza:
Ki számít femcelnek??? Ez még mindig nem világos.
8/19 A kérdező kommentje:
"vele hogy huh ha nem lehet szexi macsó bankár nindzsa félisten pasim, akkor inkább egyedül maradok, mert más nem kell :~) "
Azt elfejtetted leírni h ezt követően nyomda festéket nem tűrő módon kezdik el itt gyalázni pasikat ami sokszor még az incelek nő utálatát is simáén felülmúlja.
2023. júl. 24. 17:34
9/19 anonim válasza:
#10: erre a nyomdafestéket nem tűrő gyalázásra légy szíves itteni példát linkelni. Méghozzá olyat, ami teljesen előzmény nélküli.
10/19 anonim válasza:
Én csak annyit "hiszek", hogy a saját szintem "jár", bár az sem alanyi jogon. Ehhez kapcsolódóan még annyit, hogy pusztán azért, mert anyuci és apuci hulladék génállományának köszönhetően csúnyácskának sikerült születnem, még nem a legalja trógerek a szintem. Értem, hogy nőként kb. tilos ocsmánynak lenni, főleg manapság, de ez akkor sem jelentheti azt, hogy absztinensként az én szintem az alkesz, nemdohányzóként a láncdohányos, 32 évesen a 60 körüli, tiszta- és ápoltként a büdös és koszos stb-stb. Nem. Egy hasonló vézna, ronda fejű férfi igen. De ennyi, max. ezek a "hátrányok" azok, amiket a saját ocsmány fejemért és ropi testemért cserébe igazságos, hogy el kell fogadnom, nem pedig a létező összes negatívumot, problémásságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!