Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Femcelek miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Femcelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek kigyúrt milliomos bankár?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanazért, mint az incelek?
2023. júl. 24. 17:05
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Nekünk nem kell kigyúrt milliomos bankárnő (F 46, incel).
2023. júl. 24. 17:16
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem hisszük, teszünk érte. Képezzük magunkat, sportolunk, egészségesen eszünk, rakat pénzt költünk fodrászra, kozmetikusra, körmösre, kezelésekre, csinos ruhára, cipőre. Engedtessék meg cserébe, hogy kiválasszuk kivel szeretnénk együtt lenni.
2023. júl. 24. 17:18
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Senki nem hiszi azt, hogy alanyi jogon jár neki a kigyúrt, milliomos bankár! Ellenben az incelek napi szinten részletezik, hogy nekik járna ronda és/vagy kövér pasiként is a csinos, vékony, jó fajta nő, de gondolom az tök rendben van...
2023. júl. 24. 17:20
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
3#vagyok, bankár nem vagyok, nem érdekel a pénzügy, de rendben van az életem, jól keresek. Van ingatlanom, kocsim, nem kell bankár és kigyúrt sem kell legyen. Nekem tetszen és legyenek közös hobbik, szeressen utazni, túrázni, kirándulni, szeresse a történelmet, legyen tájékozott, művelt.
2023. júl. 24. 17:24
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Az nem a nők szégyene hogy a pasiknak elég a látvány is egy kapcsolathoz.
2023. júl. 24. 17:26
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Ki számít femcelnek??? Ez még mindig nem világos.
2023. júl. 24. 17:30
 8/19 A kérdező kommentje:

"vele hogy huh ha nem lehet szexi macsó bankár nindzsa félisten pasim, akkor inkább egyedül maradok, mert más nem kell :~) "

Azt elfejtetted leírni h ezt követően nyomda festéket nem tűrő módon kezdik el itt gyalázni pasikat ami sokszor még az incelek nő utálatát is simáén felülmúlja.

2023. júl. 24. 17:34
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
#10: erre a nyomdafestéket nem tűrő gyalázásra légy szíves itteni példát linkelni. Méghozzá olyat, ami teljesen előzmény nélküli.
2023. júl. 24. 17:36
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Én csak annyit "hiszek", hogy a saját szintem "jár", bár az sem alanyi jogon. Ehhez kapcsolódóan még annyit, hogy pusztán azért, mert anyuci és apuci hulladék génállományának köszönhetően csúnyácskának sikerült születnem, még nem a legalja trógerek a szintem. Értem, hogy nőként kb. tilos ocsmánynak lenni, főleg manapság, de ez akkor sem jelentheti azt, hogy absztinensként az én szintem az alkesz, nemdohányzóként a láncdohányos, 32 évesen a 60 körüli, tiszta- és ápoltként a büdös és koszos stb-stb. Nem. Egy hasonló vézna, ronda fejű férfi igen. De ennyi, max. ezek a "hátrányok" azok, amiket a saját ocsmány fejemért és ropi testemért cserébe igazságos, hogy el kell fogadnom, nem pedig a létező összes negatívumot, problémásságot.
2023. júl. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!