Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Femcelek miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Femcelek miért hiszitek azt, hogy alanyi jogon járna nektek kigyúrt milliomos bankár?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Inkább az incelek sírnak hogy egyszerű melósként és dagadtan nem jár nekik az insta modell.
2023. júl. 24. 17:55
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom eldönteni, kik a rosszabbak: a frusztrált incelek/femcelek, akik a jobbik esetben csak az internetre irkálnak, vagy azok, akik szintén nem tetszenek azoknak, akiket ők vonzónak tartanak, és "nincs ló, jó a szamár is" alapon összejönnek olyanokkal, és összetörik olyanoknak a szívét, akik egyáltalán nem tetszenek nekik...
2023. júl. 24. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

#8 Át akarok menni abba a dimenzióba ahonnan jössz, mert itt, ebben a pokolban pont fordítva van. Jönnek a férfiak minden egyes nap bszogatni számon kérni leszólni sárba taposni trollkodni - amit csak akarsz - a nőket, hiszen számukra (talán számodra is) a provokálás az életük egyetlen szórakozása. Vagy csak simán tényleg ennyire gyűlölik a nőket, nem tudom. És erre szoktak általában jönni a "nyomdafestéket nem tűrő" megjegyzések a nőktől, amik miatt itt sírsz.

Pelda: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Beírják ide ezeket a degenerált kérdéseket, amikre aztán jönnek az abszolút jogos válaszok, hogy mekkora csicska luzer a kérdező, aztán meg a hozzád hasonlóak jönnek véget nem érően panaszkodni hogy jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj csicska luzereknek vannak hívva a férfiak!!! hatalmas a férfigyűlölet a vé vé vé pont gyakorikérdések pont hun😔

2023. júl. 24. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Na és? Ha én inkább egyedül maradok, ha nincs "milliomos bankár", az miért is probléma????

Te is egyedul maradsz inkább! Neked se jó a 120 kg.os, dohányboltieladó Marcsi

2023. júl. 24. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
3. És akkor miért vagy femcel? 😃
2023. júl. 24. 23:51
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
12, jogos!
2023. júl. 24. 23:55
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

Itt az a különbség, hogy a femcelek ha nem találnak szerintük magukhoz illőt akkor egyedül maradnak.

Az incelek meg elkezdenek nemi erőszakra, nők újraelosztására (he?) meg államilag támogatott prostizásra (megint csak he?) buzdítani.

Egyébként nagyon egyszerű, akinek irreálisak az elvárásai az úgyis egyedül marad, aztán választhat, hogy fejleszti magát, lejjebb ad, vagy elfogadja az egyedüllétet. Nem értem a problémát.

2023. júl. 25. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként nagyon egyszerű, akinek irreálisak az elvárásai az úgyis egyedül marad, aztán választhat, hogy fejleszti magát, lejjebb ad, vagy elfogadja az egyedüllétet. Nem értem a problémát."

Itt is az irreális elvárásokról van szó. Ha egyedül akar maradni, akkor mindenképpen ajánlom ezt a stratégiát.

2023. júl. 26. 04:58
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Én ilyet nem nagyon látok nőktől kimondva, csak pasiktól, hogy "de hát a nők azt mondják, hogy..."... míg pasiktól bőven látni ilyet, és nemcsak AlkeszKisPocak 16. kérdésében, hogy "bürühühü, nekem akkor nem jut fiatal jótestű nő, ha én csóró vagyok, 120 kiló és ronda?".
2023. aug. 1. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!