Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagosból "vadmacskásabb" kinézetem, öltözködésem lenne, akkor több lenne az udvarlóm?
Átlagos kinézetű vagyok. Nincs gond az alakommal, igazából az is átlagos. Arcra szerintem szép vagyok, mások is ezt mondják. A hajam váll alá ér picit és vörös szín (festett sötétvörös). Sminelem is magam, szerintem ügyes vagyok benne. Átlagosan öltözködöm: farmer, általában sportcipő, nyáron egyszerű szandál, virágos felsők, egyszerűbb pulcsik.
Nem igazán akad udvarlóm mégsem, pedig nem hiszem, hogy nagy gond lenne a természetemmel, barátkozós vagyok és könnyed.
Van egy barátnőm, alkatra hasonló, mint pl, pár kilóval nehezebb meg picit nagyobb a melle, de amúgy nem nagyon eltérő. Neki hosszú fekete haja van, szintén sminkel. Az öltözködése nagyon más, mint nekem. Sokszor visel magassarkút, szoknyát, ruhákat és mindig mély dekoltázsa van.
Természetre is hasonló, mint én.
Neki nagyon sokan csapják a szelet. Közös barátinktól is mindig hallom, hogy érdeklődnek náluk, hogy meg lehet ismerni azt a csajt? Akárhova elmegyünk, akkor is őt zsongják körül.
Ha meg kéne mutatnom, hogy én kb hogy öltözöm: [link]
Ő pedig: [link]
Szerintetek ha változtatnék én is népszerűbb lennék?
Annyi, hogy én olyan helyen dolgozom, ahol csak hétköznapi szerelésben lehet ellenni, ő pedig családi vállalkozásukban ilyen kiöltözős munkakörben (ő fogadja az ügyfeleket és kíséri az apját ide-oda), de természetesen munkán kívül gondoltam a stílusváltást.
Viselhetsz valami gyönyörű, csipkés blúzt egy szokásos farmerrel pl.
Egyébként az hogy sokan érdeklődnek iránta, az csak azt jelenti hogy sokan szexelni akarnak vele. Lehet hogy te a szexre vágysz (megértem) de ha többre, akkor csalódni fogsz.
22
Arctól direkt eltekintette, ahogy a cipőtől és attól is hogy mennyire szakadt a farmer.
Persze ez megértem, hogy az alap sokat befolyásol viszont van pár ruha ami eléggé "lenge" tehát ha mondjuk 170 centi és 45 kiló az se feltétlen tűnik fel vagy ha ehhez a magassághoz 70.
Amúgy szerintem túlsúlyos vagy vékony nőn is jobban néznek ki azok a lenge ruhák amiket hoztam mint amit a kérdező linkelt.
Persze az shortos link, az baromira alakfüggő, vagy a szoknyás hát ettől jobbat nem tudok hozni.
Egyébként úgy veszem észre, újfent azt a következtetést kell ismét levonni, hogy az a nő, aki csinosan, divatosan, nőcisen öltözködik, mert neki az tetszik, az a stílusa, akkor az egy r.banc és csak d.gni jó.. 🤔 ha valaki meg azt szeretné, hogy vegyék komolyan és kapcsolatra való legyen, akkor öltözzön “átlagosan”. Mintha az ember öltözködési stílusa és a személyisége összefüggene.
Érdekesek az emberek....
"Mintha az ember öltözködési stílusa és a személyisége összefüggene.
Érdekesek az emberek...."
Akkor nem tudom minek hangoztatják sokan azt, hogy az öltözködés az önkifejezés eszköze.
26
Mint írtam pár dologtól mondtam, hogy tekintsünk el:)
Amúgy, lehet neked hasonló, nekem nem. Épp ezért amit linkeltem én azt mondom nőiesnek, amit pedig ő azt nem:)
28
Attól, hogy valaki, hogy öltözködik nem lesz olyan ez igaz. Viszont nagyobb valószínűséggel lesz olyan mint aki nem úgy öltözködik. Ha pedig ezt elfogadod akkor meg elfogadod az egészet.
Nem kell ezen problémázni. Ez reflex. Vannak általános dolgok amiket elfogadsz és úgy állsz hozzá ezek pedig többségében igazak mint nem.
Először is, szokták mondani, hogy a stílus maga az ember. Ezalatt nem csak az öltözködést kell érteni, hanem a viselkedést is. A finom, nőies hölgy nem csak viselni tudja az inget, a blúzt, a blézert, de kedves, bájos, mosolygós, tud társalogni. Ehhez semmi köze a dekoltázsnak.
A másik dolog, hogy kezdetben barátkozz a másikkal, apró lépésekkel célszerű kezdeni. A görcsösséget senki sem szereti annyira. Az sokkal izgalmasabb, mikor valakivel elbeszégetsz arról, milyen volt a napja, aztán pár alkalom után kicsit többet osztotok meg egymással. Szerintem legalábbis... :-)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!