Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondják, ne álljak bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, ne álljak bosszút az exemen, majd a karma elintézi. Na de mikor? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

24 évesen összejöttem életem első barátnőjével. Örültem, mint majom a farkának. 1 évvel később munkahelyi gondokkal kezdtem el küzdeni, ezért bevallom, türelmetlen voltam vele, néha nagyon kihozott a sodromból, volt pár keresetlen szavam, de mindig sírva kértem bocsánatot. Féltékeny voltam, de csak azért, mert szerettem, és tudtam, hogy a barátnői irigyek, rossza hatással vannak rá, és azért viszik annyit bulizni, mert ribizlit akarnak belőle csinálni. De ezért is én lettem a pszichopata.

Másfél éves kapcsolat után, nem sokkal miután el is veszítettem a problémás munkahelyem, egyik napról a másikra elhagyott minden előjel nélkül. Könyörögtem, hogy legalább beszéljük meg. Azt mondja, neki nem kell olyan pár, aki rajta veri le a stresszt. De ha vele vagyok állandóan, akkor persze, hogy ő fogja elő sorból nézni, mit tesznek velem a gondok. Egyszerűen azért hagyott el, mert nem voltam tökéletes, kvázi lúzer lettem a szemében. Brutálisan megalázott, úgy beszélt velem, mint egy darab retekkel, és megmondta, hogy szerencse, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak itt meri mondani, közben röhögött.

A szakítás után kemény 2 hónappal összejött mással.

Az a "férfi" mindenben az ellentétem. Én hazafi vagyok, ő liberális félvér. Én fizikai munkából élek, ő irodista. Én keresztény vagyok, ő chemtrail-es fb csoportban röhögő, gúnyos, rockzenét istenítő alak. Az exem olyan odaadással van vele évek óta, amilyet én nem kaptam soha. A csávónak meghalt az anyja (az apja pedig már régen), teljesen összetört, de őt nem hagyja el, pedig nyilván sokkal betegebb lett mentálisan ettől, mint én a munkám elvesztésétől.

Mindenki azt mondja, felejtsem el, majd a karma elintézi. Mégis mikor? Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. Tényleg az a helyes út, hogy nem vágok vissza?

2020. okt. 7. 16:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenek szennyezik mocskolják össze a vérvonalat. De ne félj, majd egyszer előtör belőle a fekete öszön, akkor lesz sírás...
2020. okt. 8. 16:24
 42/50 anonim ***** válasza:
0%
36: Lenne még kérdésem, igen. HA Ózdon nőttél fel, hány olyan esetet hallottál, hogy "A derék nagymagyar rasszista több késszúrással rabolta ki..." Na ugye, hogy ugye.... valahogy a "fiatalemberek" kifejezést a hírek nem rájuk szokták használni. Merthát rohadt rassszisták, c-c, csúnyarosszemberkék.
2020. okt. 8. 17:55
 43/50 acelsziv ***** válasza:
97%

41: milyen vérvonalat te fatökű? Annyi kozünk van a honfoglalókhoz, mint a mai egyiptomi araboknak az ősi egyiptomiakhoz. Genetikailag már SEMMI közünk hozzájuk.

Elszomorító, hogy ilyen idióták pusztítják itt a kenyeret.

2020. okt. 8. 17:56
 44/50 A kérdező kommentje:

43

A saját nevedben beszélj, NEKED van annyi közöd hozzájuk. :)

2020. okt. 9. 01:16
 45/50 acelsziv ***** válasza:
100%
És neked is. Csináltass egY genetikai tesztet és ámulj el, hogy hányféle vérvonal keveredik benned. Aztán gondolkozz el azon, hogy mégis mire fel vagy ekkora rasszista. Lehet rájössz, hogy nem a származás számít, hanem az emberhez méltó viselkedés.
2020. okt. 9. 05:57
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
#44 Ahhoz képest, hogy hazaffy vagy, eléggé gyenge a történelem tudásod.
2020. okt. 9. 06:23
 47/50 A kérdező kommentje:

45

Az számít, csak épp feketétől én nem láttam ilyen viselkedést. :) maximum filmekben, ahol a polkorrekt írók/rendezők adják a szájukba a szerepet.

2020. okt. 9. 09:35
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
És mennyit mozogsz feketék között? Ja hogy semennyit.....akkor nem számít, hogy te mit láttál.
2020. okt. 9. 13:46
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
45: Ez így igaz, csak a szármqzással ez nagyon erősen összefügg, és jó iránymutatást ad. Persze legnagyobb tisztelet a kevés kivételnek. Térjünk már észhez mi fehérek!
2020. okt. 9. 14:44
 50/50 acelsziv ***** válasza:
100%

Akkor bizony te is, én is meg a kérdező is büdös, kleptomániás tolvajok vagyunk. Mert ugyebát nyugaton mindenhol ki volt írva: Magyar, ne lopj.

Ha már írni akarsz legalább ne hülyeségeket irkálnál.

"Mi fehérek" Nevetségesen szánalmas vagy. Azt mondjuk megnézném, mennyi cigány vér van benned. Lehet, te is meglepődnél.

2020. okt. 9. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!