Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsatas vagy majd a karma elintezi? 30+osok? Elvaltak?
Nézd, nincs igazság a világban, de saját magaddal azért ne tolj ki, ezt nyugodtan rábízhatod másokra :)
Ami történt azt kezdjed végre múlt időben kezelni a jelen pedig szóljon rólad! Alakíts a külsődön, járj társaságba, csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz és élvezel. A nap RÓLAD szóljon!
Kár ezen töprengened..inkább foglalkozz a saját életeddel.A karma meg nem biztos, hogy pár éven belül csap le, ha egyáltalán lecsap.
Most őszintén, ha eléd állna és beismerné a saját hibáit neked, akkor az mit változtatna?A helyzet adott, azon már nem fog változtatni.Jobb nem lenne semmi.
Én 11.5 éve maradtam egyedül egy 1.5 éves kislánnyal.Se nagyszülők, se senki segítségem nem volt.Minden téren magamra voltam utalva, anyagiak terén is.Az ex férjem úgy gondolta egyedül hoztam létre a gyerekünket...ez mondjuk azóta Megoldódott.Nos, hogy Lásd az én karmámat is, az exem átment jó pár nőn, a legutolsót elvette.Úgy tűnik Boldogok, maradjon is így.
Nekem volt pár futó kapcsolatom, de komolyat azóta sem találtam.És már 40 felett erre sok esélyt nem is látok, de őszintén Bevallom nem is töröm magam miatta, hogy legyen.Egyedül is jó, sőt nyugodtabb vagyok.A bizalmat végleg elvesztettem a Férfiak felé, nem érzem úgy, hogy akadna egy is, aki eltudná nyerni újra.
Nos láthatod, az exem boldog, holott miatta kellett a válás mellett döntenem, nekem meg senki.😊 Engem nem zavar az ő boldogsága, sőt a feleségét kedvelem.
Engedd el az egészet és éld az életedet, hozd ki a legjobbat belőle, ne a múlton rágódj.Sokkal jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!