Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a karma? A hutlensegem miatt kaptam ezt?
Figyelt kérdés
Az exemmel 3 evig voltunk együtt, ezalatt 3x szexeltem massal, es 1x csokoloztam egy 4dikkel. Sose jott rá. Mai napig nem. 1 honapja szakitottam vele mert rajottem hogy hetek ota csal engem, es az hogy szakitottam vele, nem igazan erdekelte őt, egybol futott a masik lanyhoz. Szerintetek ha nem lépek felre 4x, akkkr nem kapom ez az élettől? :( 20/N2019. júl. 6. 19:42
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ezt azert kaptad! Lehet egy regebbi bunod rossz tett amiert kaptad ezt, es lehet hogy ezert a megcsalasert meg majd kesobb kapsz valami rosszat.
2/9 A kérdező kommentje:
1, koszi ez biztato volt
2019. júl. 6. 19:48
3/9 anonim válasza:
"4dikkel"
Atya...világ! :D
Amúgy igen, lehet hogy ezért. Visszanyalt a fagyi. Ne légy hűtlen. Nem szép dolog.
4/9 anonim válasza:
Hát, megérdemelted... lehet mégiscsak rájött a megcsalásra
5/9 anonim válasza:
Nem,ez nem karma.Nem voltatok összeillők,azért tudtad megcsalni,mert gyorsan elmúlt a kezdeti rajongás.Ő is azért csalt vissza,hogy ráébredj,ő neked nem párod.
6/9 anonim válasza:
Igen lehet hogy ezt most azért kaptad. De az is hogy nem.
Egyébként az én párom is megcsalt szetmentunk ő ment az új csajhoz aki meghat szépen atcseszte. Majd jött hozzám sűrűn bocsánatot kérni.
Igen visszanyal a fagyi. A megcsalas meg undoríto dolog szerintem.
Abban biztos vagyok hogy minden amit teszel az visszaszáll rád. Sokszor nem is attól kapod vissza se a jót se a rosszat akivel szemben te tetted. De az élet visszaadja.
Remélem a jövőbeli pároddal ilyet nem teszel.
7/9 anonim válasza:
Felesleges ilyen spirituális maszlagokkal ön ámítani magad..
2 sz@r embert összekerült és most szétvált..ennyi
8/9 anonim válasza:
Szóval te 3 év alatt 4 emberrel megcsaltad, az oké, de amikor rájöttél, hogy ő is megcsal az már nem tetszett és szakítottál vele? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!