Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hosszabb kapcsolatot úgy hagynak ott, vagy úgy hagyok ott, h egy másik miatt, akkor az új az mindig jól sül el!?
Szerintem pedig semmi köze a kettönek egymáshoz!
Én nem voltam ilyen helyzetben,de pár ismerösöm már igen.
Ők egytöl egyig jó döntést hoztak,mindegyiknek évek óta tartó kapcsolata van azóta is!
Persze biztos van olyan akinek ez nem jön össze,de szerintem nem szabad általánosítani.
Én csináltam ilyet, és nem bántam meg. Azóta is együtt vagyunk, családot alapítottunk, még mindig szeretem. Nem csaltam meg az exemet vele, mert amikor megláttam azonnal tudtam, hogy nekem ő lesz a nagy Ő. Hazamentem, felhívtam az exet, mondtam, hogy találkozzunk. Tudta, hogy mit akarok, mert már egyébként is fél lábbal a sírban volt a kapcsolatunk. Utána pár héttel már randiztam a férjemmel.
Nem kaptam vissza a karmától semmit sem.😄 Persze, én is megkaptam, hogy kapcsolatfüggő vagyok blablabla... De őt nem hagyhattam eltűnni, annyira leszállt a rózsaszín köd, mint még soha.
Az volt pasim meg hiába háborgott, sokszor kértem, hogy induljunk el valamerre, de ő nem volt hajlandó anyu szoknyája mellől elmenni, pedig már 32 éves volt. Én meg úgy voltam vele, hogy könyörögjön a fene.
Ne haragudj de miért lenne rossz dolog vagy bűn kilépni egy kapcsolatból ami már nem jó?
Teljesen mindegy, hogy van-e másik fél, nem ezért lép ki valaki a kapcsolatból, hanem mert az már alapból nem jó. Aki szereti a párját és jó a kapcsolat az nem fog kötődni egy másik félhez. Ilyenkor persze bele sem gondol az elhagyott fél, hogy mennyi hibája van abban, hogy a párja otthagyta.
Ezt az élet nem fogja kompenzálni, mert helyes döntés és egyáltalán nem bűn. Lehet, hogy az új kapcsolat nem fog működni, lehet, hogy nem a megfelelő embert találta meg. De ez még mindig ezerszer jobb döntés, mint benne maradni egy olyan kapcsolatban ami nem jó, egy olyan partnerrel akihez már nem kötődik az ember. Ennél az is jobb, ha valakinek nem működik az új kapcsolata és szingli lesz újra.
Felejtsük már el azt a baromságot, hogy főben járó bűn kilépni egy szar kapcsolatból...
"Felejtsük már el azt a baromságot, hogy főben járó bűn kilépni egy szar kapcsolatból"
Ezt senki nem mondta. Az a bűn, amikor valaki a szar kapcsolatát nem bírja otthagyni, mert fél egyedül lenni, így a párja mellett keresi magának a következőt és addig nem lép ki a rosszból, amíg nincs egy biztos másik. Közben pedig hetekig, hónapokig csalja a párját és hazudik neki. Jellemtelen, gyáva, kapcsolatfüggő patkányok csinálják ezt, értékes emberek nem. Tényleg nem érzed a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!