Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnál egy több éve tartó több nehézséget maga mögött tudó kapcsolatot egy olyanért, ahol érzitek hogy a pár másik tagja talán megértőbb, figyelmesebb és sokkal vidámabb-pörgős személyiség?
attól, hogy nehézségeket letudtuk és megoldottunk mindent, attól még az ember nem lesz boldog a társa mellett.
csak győzködni fogja magát , hogy igen ez jó kapcsolat igen szeretjük egymást mert mindent megoldottunk...
szóval igen otthagynám ha már nem szeretném eléggé, ha nem tartanám vonzónak, ha nem érezném magamat boldognak vele.
Mi 4 év alatt nagyon sok dolgon túl vagyunk, rengeteg nehézséggel megküzdöttünk.Nem akarom feladni, mert làtok még együtt jövőt.
30 voltam mikor összejöttünk, épp váltam, apàm halàla is friss volt, de ott volt a lànyom, akiért erőre kellett kapni, viszont sokat segített, hogy beleszerettem a pàromba.
Volt ebben a kapcsolatban màr minden, de tényleg a legelképesztőbb, legvadabb veszekedésektől minden.
De ő sem akarja feladni, érzem, annak ellenére, hogy most ő a vendégszoba kényelmét élvezi.
De hiszek abban, s szerintem ő is, nem szabad nagyon könnyen feladni.
Ha érzem azt az érzelmi töltetet, és akár nagyobb is, mint a másik irányba(ahol vagyok); és erősebb már őfelé (az új felé a húzódás, a vonzás), akkor mindenképpen.
Szerelmes vagy-e a párodba, vagy valaki másba ---ezek is közrejtászanak nagyon nagy mértékben
4 év? Haha. :D
Az viszont elég elszomorító, hogy a mai világban 4 év már "hosszú kapcsolatnak" számít. :(
Sokszor nem az évek számítanak, elválnak az emberek 25 év házasság után is, mi is elváltunk 26 után.
Sajnos túl későn....
Mikor a gyerekek elköltöztek ott vége lett mindennek. Nem bírtam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!