Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondják, ne álljak bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, ne álljak bosszút az exemen, majd a karma elintézi. Na de mikor? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

24 évesen összejöttem életem első barátnőjével. Örültem, mint majom a farkának. 1 évvel később munkahelyi gondokkal kezdtem el küzdeni, ezért bevallom, türelmetlen voltam vele, néha nagyon kihozott a sodromból, volt pár keresetlen szavam, de mindig sírva kértem bocsánatot. Féltékeny voltam, de csak azért, mert szerettem, és tudtam, hogy a barátnői irigyek, rossza hatással vannak rá, és azért viszik annyit bulizni, mert ribizlit akarnak belőle csinálni. De ezért is én lettem a pszichopata.

Másfél éves kapcsolat után, nem sokkal miután el is veszítettem a problémás munkahelyem, egyik napról a másikra elhagyott minden előjel nélkül. Könyörögtem, hogy legalább beszéljük meg. Azt mondja, neki nem kell olyan pár, aki rajta veri le a stresszt. De ha vele vagyok állandóan, akkor persze, hogy ő fogja elő sorból nézni, mit tesznek velem a gondok. Egyszerűen azért hagyott el, mert nem voltam tökéletes, kvázi lúzer lettem a szemében. Brutálisan megalázott, úgy beszélt velem, mint egy darab retekkel, és megmondta, hogy szerencse, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak itt meri mondani, közben röhögött.

A szakítás után kemény 2 hónappal összejött mással.

Az a "férfi" mindenben az ellentétem. Én hazafi vagyok, ő liberális félvér. Én fizikai munkából élek, ő irodista. Én keresztény vagyok, ő chemtrail-es fb csoportban röhögő, gúnyos, rockzenét istenítő alak. Az exem olyan odaadással van vele évek óta, amilyet én nem kaptam soha. A csávónak meghalt az anyja (az apja pedig már régen), teljesen összetört, de őt nem hagyja el, pedig nyilván sokkal betegebb lett mentálisan ettől, mint én a munkám elvesztésétől.

Mindenki azt mondja, felejtsem el, majd a karma elintézi. Mégis mikor? Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. Tényleg az a helyes út, hogy nem vágok vissza?

2020. okt. 7. 16:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
Ne foglalkozz ezekkel az itteni **** libernyákokkal..
2020. okt. 8. 01:23
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
én együttérzek veled, korcsosul a világ. Mehet a lepont
2020. okt. 8. 01:25
 33/50 acelsziv ***** válasza:
95%

31: Húúúú micsoda érvelés. :D :D :D

Aztán tudod -e mi az a libernyák te szerencsétlen egybites kretén? :D :D :D

2020. okt. 8. 06:29
 34/50 anonim ***** válasza:
13%
30: Ha éltél már valaha "gettós" környéken, hidd el, értékeled a mi hazánk féle mozgalmak törekvéseit. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok "nagymagyar". De, hogy rend nincs, az tuti. Elhiszem, hogy az elit negyedekből könnyű magyarázni. Legyenek a szomszédaid 2-3 hónapra társadalmi együttélésre alkalmatlan személyek, utána óvatosabban használod majd a "gyűlölködők" kifejezést :D
2020. okt. 8. 07:44
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére vekenghettek akármennyit kis liberók, itt nyerhettek a pontozásnál, de a választásoknál más a helyzet 😁😁

(Nem rajongok a fideszért sem, de meg mindig jobb mint a konkurencia)

2020. okt. 8. 11:56
 36/50 acelsziv ***** válasza:
96%

34. Ózdon nőttem fel. Annak is a rosszabbik részén. Van még kérdésed?

35. Azért várd ki a végét. A pontozás meg nem verseny csak visszajelzés. Egyfajta kreténségmérő.

2020. okt. 8. 12:13
 37/50 A kérdező kommentje:

35-ös, nagyon adom, pacsi! :D

A többiek üzenem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

El kell szépen pl. ennél a kérdésnél is olvasni a válaszokat, a legtöbben elhányják magukat az ilyen nőktől. Szívesen.

2020. okt. 8. 12:20
 38/50 anonim ***** válasza:
94%

37 Köszönjük, most aztán felnyitottad mindenki szemét, igazán meghatározó dolog az életünkben néhány gyakoris véleménye :D

Menj, sírd ki magad a barátnőd vállán, hogy mennyi undorító libernyák van itt.. ja várjunk csak :D

2020. okt. 8. 12:32
 39/50 A kérdező kommentje:
Ez a magyar férfiak többségének a véleménye. :) Értelmezheti úgy a nő, hogy több éves, komoly kapcsolata volt a fekával, a legtöbb férfi meg úgy fogja értelmezni, hogy alá feküdt, idegenimádó ribizke, ráadásul a fertőzésektől is fél a legtöbb értelmes ember.
2020. okt. 8. 12:38
 40/50 acelsziv ***** válasza:
95%
39. Néhány degenerált nem többség. Matekból is buktál ugye?
2020. okt. 8. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!