Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, ne álljak bosszút az exemen, majd a karma elintézi. Na de mikor? Szerintetek?
Röviden a történet:
24 évesen összejöttem életem első barátnőjével. Örültem, mint majom a farkának. 1 évvel később munkahelyi gondokkal kezdtem el küzdeni, ezért bevallom, türelmetlen voltam vele, néha nagyon kihozott a sodromból, volt pár keresetlen szavam, de mindig sírva kértem bocsánatot. Féltékeny voltam, de csak azért, mert szerettem, és tudtam, hogy a barátnői irigyek, rossza hatással vannak rá, és azért viszik annyit bulizni, mert ribizlit akarnak belőle csinálni. De ezért is én lettem a pszichopata.
Másfél éves kapcsolat után, nem sokkal miután el is veszítettem a problémás munkahelyem, egyik napról a másikra elhagyott minden előjel nélkül. Könyörögtem, hogy legalább beszéljük meg. Azt mondja, neki nem kell olyan pár, aki rajta veri le a stresszt. De ha vele vagyok állandóan, akkor persze, hogy ő fogja elő sorból nézni, mit tesznek velem a gondok. Egyszerűen azért hagyott el, mert nem voltam tökéletes, kvázi lúzer lettem a szemében. Brutálisan megalázott, úgy beszélt velem, mint egy darab retekkel, és megmondta, hogy szerencse, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak itt meri mondani, közben röhögött.
A szakítás után kemény 2 hónappal összejött mással.
Az a "férfi" mindenben az ellentétem. Én hazafi vagyok, ő liberális félvér. Én fizikai munkából élek, ő irodista. Én keresztény vagyok, ő chemtrail-es fb csoportban röhögő, gúnyos, rockzenét istenítő alak. Az exem olyan odaadással van vele évek óta, amilyet én nem kaptam soha. A csávónak meghalt az anyja (az apja pedig már régen), teljesen összetört, de őt nem hagyja el, pedig nyilván sokkal betegebb lett mentálisan ettől, mint én a munkám elvesztésétől.
Mindenki azt mondja, felejtsem el, majd a karma elintézi. Mégis mikor? Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. Tényleg az a helyes út, hogy nem vágok vissza?
Miért vagy retardált?
Azért, mert mást se tudsz felmutatni kínodban, mint a nemzeti büszkeségedet, a magyarságodat, amihez persze neked semmi közöd nincs, csak véletlenül ide születtél.
De lusta vagy tanulni, lusta vagy dolgozni, gyáva vagy vállalkozni, buta vagy megérteni a világot magad körül.
Egy senki vagy, aki önerejéből sz-rt se tett le az asztalra, ezért jobb híján a keresztény, nagymagyar kultúrájára veri a mellét.
Tudod, faszikám, igazi férfi arra tud büszke lenni, amit elért a saját erejéből.
Még mindig nem értem, mi a bűbe az exednek. Otthagyott. Ez még nem bűn.
És türelmes volt, mert nálam max. egyszer játszottad volna el a sírva bocsánat kérést.
Olvasd már el, amit kiírt kérdésnek.
Nem az első "bükkenőkor" (valójában bukkanó, de hagyjuk is) lépett le mással, hanem tűrte jó ideig a parasztkodást meg a sírós bocsánatkéréseket.
Azért ez is mi már, hogy a büszke nagymagyar sírva könyörög egy nőnek :DDD
Világ lúzere a kérdező :D
Tehát kicsi a farkad is.
Lottóznom kéne :D
15: Ajánlom az értő olvasást:
Fél éven át alázta és használa püfölőbábunak azzal, hogy a saját nyomorát a barátnőjén verte le. Gondolom közben ment a retardált náci duma hogy rajta kívül ki is a felelős sz ő nyomoráért. Az is beszéldes, hogy a csaj csak nyilvános helyen merte elküldeni a francba mert ott nem kellett veréstől tartania. Na? Szerinted miért hagyhatta ott? De természetesen most sem a kis retardált a felelős, hanem mindenki más, mert ő "hazafi".
Mostanában a "hazafi" a nyomorult, üresfejű, üres életű, csak balhézni tudő seggarc szinonímája.
Nem használtam püfölőbábunak, csak rettenetesen ki voltam borulva, ő pedig egyszer sem tudott megnyugvást okozni, folyamatosan engem állított be rossznak, és ha segíteni is akart, csak a "szedd össze magad" lényegű kommenteket kaptam tőle.
A farkam max egy fekete vadállatéhoz képest kicsi. :D Büszkén vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!