Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondják, ne álljak bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, ne álljak bosszút az exemen, majd a karma elintézi. Na de mikor? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

24 évesen összejöttem életem első barátnőjével. Örültem, mint majom a farkának. 1 évvel később munkahelyi gondokkal kezdtem el küzdeni, ezért bevallom, türelmetlen voltam vele, néha nagyon kihozott a sodromból, volt pár keresetlen szavam, de mindig sírva kértem bocsánatot. Féltékeny voltam, de csak azért, mert szerettem, és tudtam, hogy a barátnői irigyek, rossza hatással vannak rá, és azért viszik annyit bulizni, mert ribizlit akarnak belőle csinálni. De ezért is én lettem a pszichopata.

Másfél éves kapcsolat után, nem sokkal miután el is veszítettem a problémás munkahelyem, egyik napról a másikra elhagyott minden előjel nélkül. Könyörögtem, hogy legalább beszéljük meg. Azt mondja, neki nem kell olyan pár, aki rajta veri le a stresszt. De ha vele vagyok állandóan, akkor persze, hogy ő fogja elő sorból nézni, mit tesznek velem a gondok. Egyszerűen azért hagyott el, mert nem voltam tökéletes, kvázi lúzer lettem a szemében. Brutálisan megalázott, úgy beszélt velem, mint egy darab retekkel, és megmondta, hogy szerencse, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak itt meri mondani, közben röhögött.

A szakítás után kemény 2 hónappal összejött mással.

Az a "férfi" mindenben az ellentétem. Én hazafi vagyok, ő liberális félvér. Én fizikai munkából élek, ő irodista. Én keresztény vagyok, ő chemtrail-es fb csoportban röhögő, gúnyos, rockzenét istenítő alak. Az exem olyan odaadással van vele évek óta, amilyet én nem kaptam soha. A csávónak meghalt az anyja (az apja pedig már régen), teljesen összetört, de őt nem hagyja el, pedig nyilván sokkal betegebb lett mentálisan ettől, mint én a munkám elvesztésétől.

Mindenki azt mondja, felejtsem el, majd a karma elintézi. Mégis mikor? Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. Tényleg az a helyes út, hogy nem vágok vissza?

2020. okt. 7. 16:32
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
37%
Én azt modnom, uszíts rá egy tigrist! Majd a karma elintézi.
2020. okt. 7. 16:34
 2/50 anonim ***** válasza:
99%
Jó fejnek hangzik a srác, nem csoda, hogy vele jól érzi magát. A karma téged intézett el, de nem gyengén, ha évek óta képes vagy ezen csámcsogni ahelyett, hogy már hatvanszor túlléptél volna rajta.
2020. okt. 7. 16:35
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
100% igaza volt amikor azt mondta rád, hogy pszichopata vagy, tényleg az vagy, szenvedj csak :D
2020. okt. 7. 16:36
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus provokatív kérdés! De, igen, ha ekkora p@csfej vagy, akkor a karma utolér, ő meg éli a boldog életét.
2020. okt. 7. 16:41
 5/50 anonim ***** válasza:
98%

Megmondom, mi a te bajod:

Egy hulladék életű, sikertelen nulla, egy selejtes f-spermet vagy, mint a többi retarált proli turulszopó nagymagyar. Valószínűleg még a f-szod is kicsi.

És nem, erről nem az exed meg az új, félvér liberális csávója tehet, hanem te magad.

2020. okt. 7. 16:42
 6/50 anonim ***** válasza:
2020. okt. 7. 16:45
 7/50 A kérdező kommentje:
Miért én vagyok a retardál, proli azért, mert nekem jelent valamit a kultúránk, gyökereink? Undorítóak vagytok.
2020. okt. 7. 16:51
 8/50 anonim ***** válasza:
6%

Figyelj ide! Én mindig is magasról lesz**artam mások véleményét. Hogy mi a helyes mi a helytelen.

A lényeg, hogy te jól érezd magad, hogy te nyugodt légy. És ha a bosszú után nyugodt leszel és elégedett, akkor tedd meg! Ne habozz!

2020. okt. 7. 16:53
 9/50 anonim ***** válasza:
96%

Voltam egyébként egyszer egy hasonló szituban.

Összejöttem egy nővel, csak pár hónapos, laza kapcsolat volt, és az exe neki is egy ilyen tipikus buta, tehetségtelen focihuligán low life nettó 150 fizuért robotoló proli senkiházi volt, alacsony, kisfarkú, önző az ágyban, mellette persze kvázi szolgaként bánt a nővel.

És persze roppant büszke nagymagyar nemzethy keresztyén baromarc volt az is.

Röhögtem is, amikor neten fenyegetőzött veréssel, meg bosszúval. Pontosan tudtam, hogy egy gyáva sz-ar, aki nem merne elémállni, mint egy igazi férfi.

Hát ennyit rólatok, turulos gyerekek :DD

2020. okt. 7. 16:54
 10/50 acelsziv ***** válasza:
93%

Tehát a csaj otthagyta az idegbeteg náci nyomorêkot egy normálisabbért és a csaj a hibás.

Mesélj még.

2020. okt. 7. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!