Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondják, ne álljak bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, ne álljak bosszút az exemen, majd a karma elintézi. Na de mikor? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

24 évesen összejöttem életem első barátnőjével. Örültem, mint majom a farkának. 1 évvel később munkahelyi gondokkal kezdtem el küzdeni, ezért bevallom, türelmetlen voltam vele, néha nagyon kihozott a sodromból, volt pár keresetlen szavam, de mindig sírva kértem bocsánatot. Féltékeny voltam, de csak azért, mert szerettem, és tudtam, hogy a barátnői irigyek, rossza hatással vannak rá, és azért viszik annyit bulizni, mert ribizlit akarnak belőle csinálni. De ezért is én lettem a pszichopata.

Másfél éves kapcsolat után, nem sokkal miután el is veszítettem a problémás munkahelyem, egyik napról a másikra elhagyott minden előjel nélkül. Könyörögtem, hogy legalább beszéljük meg. Azt mondja, neki nem kell olyan pár, aki rajta veri le a stresszt. De ha vele vagyok állandóan, akkor persze, hogy ő fogja elő sorból nézni, mit tesznek velem a gondok. Egyszerűen azért hagyott el, mert nem voltam tökéletes, kvázi lúzer lettem a szemében. Brutálisan megalázott, úgy beszélt velem, mint egy darab retekkel, és megmondta, hogy szerencse, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak itt meri mondani, közben röhögött.

A szakítás után kemény 2 hónappal összejött mással.

Az a "férfi" mindenben az ellentétem. Én hazafi vagyok, ő liberális félvér. Én fizikai munkából élek, ő irodista. Én keresztény vagyok, ő chemtrail-es fb csoportban röhögő, gúnyos, rockzenét istenítő alak. Az exem olyan odaadással van vele évek óta, amilyet én nem kaptam soha. A csávónak meghalt az anyja (az apja pedig már régen), teljesen összetört, de őt nem hagyja el, pedig nyilván sokkal betegebb lett mentálisan ettől, mint én a munkám elvesztésétől.

Mindenki azt mondja, felejtsem el, majd a karma elintézi. Mégis mikor? Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. Tényleg az a helyes út, hogy nem vágok vissza?

2020. okt. 7. 16:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
51%

"A farkam max egy fekete vadállatéhoz képest kicsi. :D Büszkén vállalom."

Na persze. Muti.

2020. okt. 7. 17:47
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Tehát kevés voltál a csajnak, nem voltál képes fenntartani a szerelmét, és ezért bosszút forralsz. Hm! Érett gondolkodásra vall.
2020. okt. 7. 18:16
 23/50 anonim ***** válasza:
Nyugi, valóban az élet elrendez sokmindent.
2020. okt. 7. 18:16
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata vagy. Rajta vezetted le a dühödet, utána meg sírva kértél bocsánatot. Ez egyszer is undorító, de te ebből rendszert csináltál. Meg mi ez a szöveg, a barátnői ribizlit akartak faragni belőle. Csodás ember vagy, mit ne mondjak, örülhet, hogy megszabadult tőled. És milyen jogon állnál bosszút? Még csak meg sem csalt, egyszerűen szakított veled és kész. Most boldog, hagyjál neki békét. Az meg külön gáz amit saját értékedként említesz. Az, hogy magyar vagy, nem saját érdem. Jobb neki a másik sráccal, te inkább magadon dolgozzál.
2020. okt. 7. 18:32
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ekkora ótvar kretén nem létezhet ezen a földön, ezért azt mondom: felesleges etetni a trollt.
2020. okt. 7. 18:34
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
25. Én közel sem vagyok benne biztos, hogy troll, sajnos létezhet ilyen, de valóban gyanús.
2020. okt. 7. 20:42
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

"Évek óta pózol a fekete szupercsávóval, én pedig az egész világ által hü-lyére vagyok véve. "

Na ez a karma!

2020. okt. 7. 20:49
 28/50 anonim ***** válasza:
16: Helyesen: Bökkenő. Nyilván neked sem tűnt fel eddig, hogy az ü az ö mellett van a billentyűzeten.
2020. okt. 7. 20:55
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira remélem, hogy ilyen nincs, és a kérdező csak egy troll, aki kifigurázza a prosztó, iskolázatlan, kisfarkú, rasszista karaktert. Olyan rossz elhinni, hogy az ilyen barmok köztünk járnak.
2020. okt. 7. 21:32
 30/50 acelsziv ***** válasza:
100%
29: Nézz meg egy mihasznák mozgalom FB oldalt és a tagokat. találomra válogathatsz ilyen kérdező féléket. Ezeknél a felelősség nulla. Képesség a minőségi életre nulla. képesség normális kommunikációra nulla. Csak a saját nyomoruk miatti frusztráció és a zebből eredő beteges gyűlölködés ami jellemzi őket.
2020. okt. 7. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!