Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tett egy számodra vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?

Figyelt kérdés

2019. júl. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mindenkinek más a normális de nekem ezek elég kiábrándítóak...

Folyamatosan káromkodott minden második mondatában.

Lelkizsarolás mert épp nem érsz rá vele lenni, beszélni s ezért egész nap érezteti milyen rossz ember vagy s ő neki ez fáj.

Nyitott ajtónál simán elmegy wcre mert úgyis vékonyak a falak nem számít... Na itt menekültem.

Amikor meghívott magához, hogy főz és a ház egy merő koszfészek volt, zsiros konyhapult, hűtő,asztal, piszkos padló, ruhák szerteszét stb. Nem szeretem mások életét minősíteni mert nagyon kis lelkes volt de amint tudtam eljöttem valami kifogással. Ha 30 évesen nem tudja takarítani kell annak hiába magyaráznám.

2019. dec. 9. 13:54
 52/59 anonim ***** válasza:
88%
Kiderült, hogy szeretője volt mellettem. Itt rögtön vége volt az érzelmeimnek iránta, visszafordíthatatlanul.
2020. máj. 18. 21:11
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Ártás másnak, bűncselekmény, bűncselekmény előkészületére utaló jelek, jellemvonások.

Mások leértékelése, szidása jellem szinten.

2020. máj. 19. 02:54
 54/59 anonim ***** válasza:
95%

Volt néhány...

Néhány éve ismertem meg egy nőt, ő folyamatosan azzal kérkedett hogy 14 évesen már szexelt.

Legutóbbi barátnőm meg konkrétan megjátszotta magát előttem, teljesen megkedveltem a személyiségét, aztán kiderült, hogy bipoláris, és kitörései vannak. Megigérte hogy eljön egy előadásomra amit én tartok. Hát eljött egy órával a vége után, kissé bepiálva. Aztán még én voltam lecseszve a végén.

2020. máj. 19. 09:32
 55/59 anonim válasza:
100%

Érzelmi zsaroló,az is baj volt ha a barátnőmmel találkoztam.

Mindenért én voltam a hibás, bezzeg ő tökéletes...

2020. máj. 19. 12:23
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Mikor három és féléves kapcsolat végén azért szakítottam vele, mert hogy rakja magát érzelmileg rendbe, ezt akarta. A szakításkor kérdeztem, tényleg maga miatt kell, ha más miatt mondja el. Nem mondta, megcsókolt, hogy egy-két hónap max és jön vissza. Az idiótája viszont nem vette figyelembe, hogy egyik barátom minden pénteken ott volt a kocsmában ahol ő is, és látta hogy 3 hónapja más karjaiba van dőlve. Instant megutáltatta velem mind a 3.5 évet.
2020. máj. 19. 12:32
 57/59 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik olyan csajjal jött össze, aki szerintem nagyon gusztustalan és így már nincs a fiúhoz gusztusom.

A másik össze-vissza dugott, ettől hányingert kaptam.

A harmadik pedig lebukott azzal, hogy kémkedik utánam. Kiábrándító volt.

2020. okt. 29. 16:48
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kapcsolatban is felmerültek ugyanazok a problémák, amik miatt az exemmel vége lett előtte, legalább is nagyon úgy tűnt. Ebből kifolyólag elmeséltem az új páromnak, hogy anno mi történt velem, és megmondtam neki, hogy most nem szeretnék ugyanígy járni, inkább beszéljük meg a dolgokat és keressünk valami megoldást, mielőtt túl késő lesz. Látszólag belement, de aztán ugyanúgy szakított velem, mint az előző pasim, na ezek után nem volt olyan nehéz túllépni rajta.

Egy másik nem tudott leválni az anyjáról és nemet mondani másoknak sem, nem volt határozott.

A harmadik pedig nem mert velem lefeküdni, pedig én már nagyon szerettem volna, és tettem erre utaló gesztusokat.

2020. okt. 29. 20:04
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

A második randi után már úgy viselkedett, mintha ezer éve ismerne,közben alig tudott rólam még valamit. Elhalmozott ajándékokkal(nem kis apróságokkal, hanem olyanokkal, amiket nem az ismerkedési fázis legelején adsz)

Folyton rajtam akart lógni és megsértődött, hogyha én nem akartam a nap 24 órájában vele foglalkozni.

Beakart mutatni a családjának, barátainak (mindezt 2 találka után). És egész nap ilyen nyálas dumákat nyomatott.

Kiábrándultam az nem kifejezés.

2020. okt. 30. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!