Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A személy, vagy az élmény a meghatározó a randi sikerességénél?
Ha megfelelő a személy, de a randi nem volt egy nagy durranás, akkor sikeres a randi?
Vagy ha valami jó program volt, de a személy nem annyira jön be a lány szempontjából, akkor is lehet sikeres a randi?
Személyfüggő.. Nekem "tökmindegy", hogy mi az élmény.. ha avval vagyok, akiben ott az a bizonyos plussz.
Volt olyan randim, ami nagyon puccos volt, mégsem éreztem jól magam.. de a férjemmel... egy sima dartsozás is olyan élmény volt, hogy álomba vigyorogtam magam :)
a személy mindenképpen sokkal fontosabb!
egy randit meg lehet ismételni jobban, viszont egy személy változásához már más szükséges!
Mindenképpen a személy fontos. Elvégre a randi lényege az, hogy megismerjük egymást.
Első randi pont azért néz ki nálam úgy, hogy beülünk egy nyugodt helyre, ahol tudunk beszélgetni. Se több, se kevesebb.
Főleg úgy, hogy nekem olyan partner kell, akivel az is élvezet, ha egy esős délután csak otthon vagyunk kettesben, és összebújunk a kanapén. :)
A többi randin lehet programokat kitalálni, eljárkálni, sőt, akkor is van erre igényem, ha már együtt élünk évek óta. De nagyon-nagyon fontos, hogy olyan partnert találjak, akinek a személyisége akkor is leköt, ha nincs semmi körítés.
Sem a személy, sem az élmény nem meghatározó. Ami a lényeges a nőknek, az a körülmény.
#1: Panellakás, 9. emelet, 3 négyzetméteres félszobában dartsozás... naná, elhiszem, hogy "élmény" lehet egy luxusszálló 50 négyzetméteres jakuzzijával szemben, ahol a legolcsóbb pia is 30 ezerbe kerül.
#2: Kamu!
#3: Kamu!
#5: Kamu!
#6: Kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!