Milyen volt az első szex? Megbántátok? Hány évesen történt? Fájt? Különleges helyen? Emlékeztek pontosan? Milyen volt a "személy" akivel történt. (Úgy értem) Viszony? Tényleg maradandó élmény?
18 voltam és az akkori barátommal akivel 2 évig voltunk együtt. és igen emlékszek rá az régen rossz lenne ha nem...
20/l
18 évesen, igen kicsit fájt, barátomnál, együtt voltunk akkor 2 hónapja
emlékezni fogok rá mindig, nagyon kis óvatos volt, kérdezgette fáj e, jó e:)
nem vagyunk együtt már, de néha visszaemlékszem rá
mesélj te is
22L
Tizenévesen, egy fiúval, akihez nagyon vonzódtam. Vonzó volt, és remekül kijöttünk.
Eléggé felizgultunk, mindkettőnknek az első volt. Inkább én irányítottam a dolgokat, egyáltalán nem fájt, sőt, nem is véreztem, és fantasztikus élmény volt.
Nem csak a szex történt meg, hanem elő-utójáték is rendesen.:)
Igen, tényleg maradandó élmény. :-)
A személy? Első szerelmem. És csak viszony volt.
15 éves voltam, ő 21 (és igen tapasztalt).
Egy mezőn, a fűben. Rengeteg csillag, telihold, meseszép volt.
Fájt nagyon, de megérte.
ÉS orgazmusom is volt. Kinyalt.. emlékszem, ahogy remegtem, és a füvet markolásztam és a kezemben maradt néhány fűcsomó. Isteni volt.
Azóta persze voltam mással is, tapasztaltabban és összeszokottabban.
Ám visszatekintve ez az egyetlen éjjel (azzal a sráccal), zöldfűlűként, félénken az egyik legjobb volt és soha nem bánom meg. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy azért az érzésért és ezért az emlékért érdemes volt megszületni.
Felejthetetlen. :-)
/L
Ha neki jó volt, és a legszebb emlék- akkor nagyon is normális.
Talán jobb élmény, kellemesebb, maradandóbb, mint ha vele hasonló korúval jön össze, később.
Én fentebb már írtam, nálam 2 évvel fiatalabb volt a fiú, és mindketten tapasztalatlanok- de számomra is hatalmas élmény volt. Tizenéves voltam (szintén), de épp úgy normálisnak tartom, mint az előző (15 éves) válaszolóét.
Mindig az a mérvadó, mit jelent az illetőnek, hogyan élte meg, és boldog volt-e akkor? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!