Örök magány és tapasztalatlanság vagy prosti és egy életre szóló egyszeri élmény? (31/F)
Miért nem követed az ismerőseidet?
nem véletlenül költöztek el onnan, vagy legalább vegyél valami kocsit aztán mozdulj ki néha abbóla faluból!
Vállalj pl szezonmunkákat a balaton/ velencei tó mellett.
Egyrészt kasz szállást, másrészta lóvéd is meglesz, és csajok is horogra akadnak majd hidd el!
Te vagy a hülye, ha megpenészedsz otthon!
"átlagos külső és életcélok, magas életkor, vagyon és magas életszínvonal hiánya, isten háta mögött falu, válogatós/foglalt nők a korosztályban"
Ezek nem okok, hanem kifogások.
Az ok az, hogy be vagy fordulva...
"már ne haragudj, de egy prostival lenni mióta egy életre szóló élmény?"
Ha eddig nem volt más, hidd el az lesz neki! :(
Én egy luxus örömlánnyal veszítettem el és életre szóló élmény maradt. Nem bántam meg. Örülök, hogy így döntöttem. Az okok a csalódottság, sok visszautasítás, sokszor arra sem méltattak, hogy beszéljenek a másikkal.
Az a baj az egésszel, hogy nem előbb mentél el.
20/F
Költözz el, hosszú távon társasági élet, életszínvonal és karrier szempontjából is jobb egy nagyváros (esetleg külföld).
Ami a külsőt és az életcélokat illeti, ne légy átlagos. :D
"egy prostival lenni mióta egy életre szóló élmény?"
úgy, hogy jó lenne legalább egy egyszeri élményként megtapasztalni azt, ami másoknak könnyen összejön. (kapcsolat lehetősége híján csak a prosti van opciónak)
2/9-nek: Sajnos elköltözni nem tudok, az anyagi hátterem miatt nem megy évek óta. Tömegközlekedek autó helyett, de sajnos Pestre évente csak párszor jutok fel.
A faluban a fiatalabb/korombeli lányok vagy rég foglaltak, vagy magasan tartják a lécet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!