Milyen élmény volt az első? Szerelemből?
Én megbántam,mert 15 voltam,és könnyen adtam magam olyan valakinek ,akinek csak a szex kellett.
Úgymond egy éjszakás volt... :S
Hát ha nem is szerelembol, de az ugy szeretlek-majd-megeszlek erzes valtott at szexulais vággyá, azelott, enéklul az erzes nelkul nem volt szexulais vagyam.
Az elso nehayn fiuval, aki irant ezt ereztem, nem is jutottam el a szuzesseg elveszteseig, mert meg azelott megszakadt a kapcsolat.
Aztan egy egy eves kapcsolatban tortent.
Tulajdonkeppen egy ujabb pici elorelepes volt a szeretkezesi skalan, mert mar nagyon regen szerelmeskedtunk, minden alkalommal csinaltunk valami ujat, amit még azelott soha (lassu lepegetes a cirogatastol a csokon at, a teljes test simogatasan, nyalogatasan, harapdalasan keresztul a fokozatos vetkozesig, azutan a nemi szervek erintese, egyre behatobb megismerese, stb, ez honapok, evek alatt lezajlo folyamat volt, tehát az aktus nem volt olyan nagy áttörés a mar ismerthez kepest.
pár hete történt, 3 hónapja voltunk együtt a barátommal, 1 éve ismerem és barátok voltunk.. kicsit sem fájt, orgazmusom is volt. Náluk voltunk egyedül a lakásban, 11-től kb fél 2-ig tartott pettinggel együtt. A petting nagyon hosszú volt.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!