Melyik egy elfelejthetetlen élmény a pasik számára: az első együtlét nem szűz lánnyal, vagy a második együttlét egy szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
2008. jan. 26. 20:16
1/7 anonim válasza:
Második együttlét egy szűz lánnyal?----> akkor ha második az együttlét, akkor a lány már nem szűz, nem?
Amúgy sztem nem olyan nagy élmény egy pasinak egy szűz lánnyal együtt lenni. Kivéve, ha nagy szerelem, akkor van értéke. De amúgy...
2/7 anonim válasza:
jajj de dinka az előttem szóló. Egyértelmű hogy a lány a pasi második csaja aki szűz volt mikor először csinálták. És arra vagy kiváncsi, hogy a pasidnak veled volt e nagyobb élmény aki szűz volt még mikor csináltátok, vagy az elsővel akinél még a pasid volt szűz. Tehát szerintem az első az borzasztó nagy élmény, kivéve ha nem volt neki fontos a csaj. De a ha téged szeret, akkor nagyon készült rá hogy neked jó legyen szóval az is egy nagyon nagy élmény. A helyzettől is függ. :) de az első szerelem mindig nagyon elfelejthetetlen, hát főleg az első szeretkezés az első szerelmével az embernek :D
3/7 anonim válasza:
Ez a fiú az első és második szexuális aktus között rögtön lányt is váltott??
Nem valami kitartó akkor.
4/7 anonim válasza:
Hát bocsi, de elég hülye a kérdés! Tök mindegy, hogy szűz vagy nem szűz, az érzelmek a fontosak, meg hogy mennyire vagytok egymásra hangolódva!
5/7 anonim válasza:
Állítólag a pasiknak nem akkora dolog a szüzesség elvesztése mint a lányoknak,de persze ha nagyon szerelmes volt akkor lehet hogy életre szóló élmény,bár kétlem hogy itt erről lenne szó hiszen csak egyszer volt vele. A szűz lányról annyit hogy ha szereti akkor sokat jelent neki hogy a lánynak ő az első,és neki adja odmagát először.Ha meg csak egyéjszakás ez is akkor meg annyira nem nagy élmény mert a pasinak is fáj egy kicsit,ha elveszi egy lány szüzességét,mert általában nem olyan nedvesek és nehéz a behatolás.
6/7 anonim válasza:
Nekem speciel az elsö alkalom szüz lánnyal volt felejthetetlen!:)
7/7 anonim válasza:
Szerintem a pasik szeretik ha egy csajt ŐK avathatnak fel.Szal szerintem jobban szeretik ha szűz egy lány,mert akkor voltak ők elsők vmiben.:P A abrátom nekem mindenben az első volt és szerintem élvezte.Ő volt a tapasztalt.Szerintem a pasik ezért szeretik meg h akkor ők a főnökök.Meg hasonló dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!