Szerintetek az első szexuális élmény mennyire változtatja meg az embert? Nyitottabb lesz, megnő az önbizalma?
nincs összefüggés sokszor a kettő között. és ha ráadásul az első alkalmak nem voltak jók, akkor meg pont, h negatív a hatása.
szerintem annál a lánynál érezhető ez, aki menőnek tartja, hogy pasizik és szexel, és a saját önértékeléséhez szüksége van erre.
Aki önmagával enélkül is elégedett, annál nem oszt, nem szoroz.
Konkrétan én sem változtam meg, mert rossz volt az első, egy hülye sráccal. 1 évig heti 2x 3 perceseket nyomtunk. :S
Viszont miután a köv barátommal még élveztem is és tök jól belejöttem, tény hogy nagyobb lett az önbizalmam más területen is.
Ez az általad emlitett változás CSAK azoknál vehetö észre, akiknek eleve kevés az önbizalmuk (mégha ennem az ellenkezöjét állitak is, illetve ha a viselkedésükkel ennek az ellenkezöjét mutatják is), és ha már valaki hajlandó volt velük lefeködni, akkor úgy érzik, hogy "felértékelödtek" emiatt.
Akinek egészséges az önmagáról és a szexröl alkotott véleménye, illetve a szexet a normális élet részének tekinti, azon nem igazán lehet változást észrevenni.
Viszont megmondom mi tett engem flörtölőssé de flegmává. Az első csalódás. Utána úgy voltam vele egy ideig, hogy ha engem átvertek, akkor én is csak szórakozni fogok mindenkivel.
Végül nem jött össze, szerencsére :)
(Az első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!