Örök magány és tapasztalatlanság vagy prosti és egy életre szóló egyszeri élmény? (31/F)
Szia!
Én ezért mentem el 21 évesen egy lakásos prostihoz, mert hamar beláttam, ha eddig nem jött össze egy lánnyal sem, amíg a kortársaim már túl voltak egy csomó kalandon, bulin és barátnőm, akkor nekem ezután sem fog történni csoda. Elmentem és csodás élménnyel gazdagodtam, még kb. két hétig ezt mesélte a haveroknak, hogy milyen jó volt azzal a lánnyal, már unták kicsit. :D
De ami rossz hír és sajnos nálad is esélyes, ha csak nem tudok lejjebb adni az igényeidet és rá tudsz fanyalodni a kövér csúnya lányokra, akkor nagy eséllyel ezután is prostiznod kell majd, mert én rám sem tapadnak a lányok jobban, kivéve a csúnya, kövéreket, akiket senki sem piszkálna meg még bottal sem.
Én inkább maradok egyedül, mert nem fogok olyannal szexelni, akire nem áll fel a farkam és hányinger fog el, ha meglátom. Igen, felszínes vagyok, de leszarom, nekem olyan nő kell, akit legalább testileg kívánok! Amúgy sem hisezk a komoly kapcsolatokban, sok rosszat láttam és hallottam az ilyen rendes lányokról, akik össsze-vissza félrekeféltek, pedig ki sem néznék belőlük, annyira jól megjátszották a párjuk mellett a hűséges, nagy szerelmest. Szóval én az alkalmi szexkapcsolatok híve vagyok és azon vagyok, hogy összejöjjön pár tinivel, igen tinivel, mert ők hidd el jobban buknak Rád is, ahogy Rám is! Próbáld ki 14-18 év körüli lányokkal magad, akár neten is belevághatsz, gondolom az van neked is otthon azért. Nekem napi szinten ír egy-egy tini lány facebookon, bejövök nekik, míg azelőtt, amíg nem voltam fent, élően egy lány sem tapadt rám. Tetszik vagy sem fiatalabb lányoknál kéne próbálkoznod én azt javaslom. Vagy maradnak a prostik. Akik meg lepedofiloznak, azok csak irigykednek meg tudatlanságban szenvednek, mert a pedofil nem 14 éves lányokra, hanem 6 éves kislányokra izgul és a kettő távolról sem ugyanaz. Másrészt meg a törvény szerint is 14 éves kortól lehet szexelni lányokkal, ha ő is benne van, jogilag sem támadhatnak.
Egyébként is sok az apakomplexusos, akiknek tuti bejönnél a tinik körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!