Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Olyan lányok, akik a nászéjsza...

Olyan lányok, akik a nászéjszakán vesztették el szüzességüket! Nektek milyen élmény volt ez? Megbántátok hogy eddig halogattatok?

Figyelt kérdés
Olyan lányok, akik a nászéjszakánál vesztették el szüzességük! Nektek ez milyen élmény volt?
2012. jún. 21. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok hány ilyen van. Én egyet ismerek személyesen. Ott a hapsi is szűz volt. Nem tudom milyen élmény volt nekik, de még házasok és már 5 gyerekük van. Koruk 28 év. Csak nem lehetett olyan szar élmény. Ők amúgy nem bánták meg. Egyelőre biztosan nem.
2012. jún. 21. 20:47
 2/5 anonim válasza:
0%

Hát isteni volt ahogy áhh mégsem részletezem :D Vagy mégis inkább: amikor levetkőztetett olyan volt hmm inkább mégsem bocsi fiuk,lányok és egyéb

Na jó ha ennyire szeretnétek hogy elmeséljem akkor legyen:

Ott tartottam hogy levetkőztetett és megcsókolt... Bocsi de ez tényleg nem rátok tartozik.

Ha írsz privátban elmondok mindent, szívesen elmondom mindenkinek, mert azért erről tudhatna mindenki, kell a tapasztalat.

2012. jún. 23. 15:19
 3/5 anonim válasza:
33%
20/L
2012. jún. 23. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy nőről tudok, most 56 éves, a pasitól végül el is vált főleg a szex miatt.

A nászéjszakán tetszett neki az egész, egészen addig amíg a férfi bele nem pisált a mosogatóba. Tehát szex után kiment inni a nő utána és láám a férfi épp telepislantotta a mosogatót, a pezsgőspohár mellé.

2012. jún. 23. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért ez elég zsákbamacska. A mai világ más, mint ami akkor volt, mikor a nászéjszakán voltak együtt először. Akkor nem volt divat a rossz nemi élet miatt szét menni.

Most szerves része minden párkapcsolatnak a szex. Ez 1 tipikusan olyan téma, ami ha nem működik, akkor a kapcsolat sem működik. Én nem erőltetném. Persze szépen hangzik és az is, senki ne értsen félre, de eléggé kétesélyes a dolog, főleg mióta a "nők is élvezik a szexet".

2012. jún. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!