Bunkóság megkérdezni a szüleimet, mikor vesztették el a szüzességüket?
Ti megkérdeznétek ?
esetleg volt már valaki aki megkérdezte ?
ha igen mit mondtak ?
Amikor az első komolyabb barátom lett, akkor anyukámmal elkezdtünk beszélgetni arról, hogy hogyan is jött össze apukámmal és akkor szóba került a szex is.
Szóval én nem kérdeztem, magától mondta el, de azt hiszem, megkérdezhettem volna nyugodtan, bár igazából annyira nem érdekelt. :)
Én megkérdeztem, bár különösebben sosem érdekelt, csak valahogy arra terelődött a szó. Őszintén válaszoltak.
Amúgy nem bunkóság, miért lenne az? Persze ez a szülők habitusától függ, te ismered a sajátjaidat...
Itt minden a szülő - gyerek összehangoltságról szól! Ha nem vagy jó kapcsolatba a szüleiddel, talán ezért gondolod bunkóságnak. Lassan 2 éves kapcsolatom alatt szüleimmel ezerszer beszélgettem a szex kérdésről, s ezalatt beszélgetések alatt többször szóba jött, hogy nekik mi meg hogy volt amikor együtt voltak. Ez csak rajtad múlik :)
17/f
Nalunk viszont sosem kerult szoba a szexualitas, nem beszeltunk soha ilyesmirol a szuleimmel, meg a "szex" szot sem hallottam soha a szajukbol. Sot, igazabol meg akkaor is zavarban vagyunk egymas elott, amikor valami termeszetfilm megy a tv-ben es eppen az allatok parzasi szokasairol van szo...:D
Szoval en biztos, hogy nem kerdeznek meg ilyesmit a szuleimtol, de azt neked kell tudnod, hogy nalatok az ilyesmi belefer-e.
Amindenit!
Nálunk is tabu ez, na de szerintem ha akarnám, megkérdezhetném őket. Viszont nem akarom tudni! De azért annyi érdekelne, hogy hanyadik volt az a kapcsolatuk, amelyben megházasodtak. Ennyit talán ki lehetne szedni belőlük, de tuti nem lennének fesztelenek közben.
Viszont én sem szeretném, hogy megkérdezzék majd tőlem ezt a gyerekeim, mert asszem ritka nagy csalódást okoznék nekik! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!