Van e itt olyan személy akinek volt valóságos érintése istentől, vagy természetfeletti élménye?
Nekem még akkor sem...
A beszámolókat pedig nem tartom hitelesnek vagy meggyőzőnek.
Ráadásul elég ijesztőnek/taszítónak találom, a halandzsát, fuldoklást és egyéb cirkuszi mutatványokat is.
Igen Zsolt én szembesültem az ember által elképzelt istennek a valódi létezésével, bár teljesen mást kerestem és tulajdonképpen belebotlottam DE szembesültem a csak kicsinyített (kb 3-4 ember magas)Jelenésével is, miután kirántotta a lelkemet raportra.
félelmetes, fantasztikus, csodálatos, de az élőre nagyon veszélyes. --csak a lélek energia bírja ki de még így is ártalmas a közelsége is, mert miután a lélek visszatér a testébe, de már felerősített energetikailag a szembesülés miatt, amely ártalmas a testre és agyra.
Persze ez csak nagyon ritka képességgel rendelkező ember képes átélni-- de ő is csak akkor ha keres, kutat mert piszokul kíváncsi természet.s ennek köszönhetően bele BOTLIK a Teremtő Erőkbe.
Mert az isteni Teremtő nem zavarják nem közelítenek az élethez, csak ha egy ilyen kotnyeles lelkületű emberrel találkoznak- azt óvják, terelgethetik, és figyelmeztetik mit ne tegyen a saját élete érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!