Igaz hisztek nekem? Esküszöm, hogy Isten volt az!
"Ha Isten nem válaszol, tapasztalatból tudom,h általában már az első feleletben minden benne van. Én pont így jártam. Rohangáltam,mert nekem azt mondta: tegyél jót!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kedves Fiatal Barátom.
Te még nagyon fiatal vagy.
Talán bibliai nevelésben részesültél a szüleid támogatásával, és te magad is szeretnél Istennek tetsző életet élni, a későbbiek folyamán.
ezért a gondolataid ezzel foglalkoztak foglalkoznak, és ezért az álmod is erről szólt.
A Teremtő jelenleg a biblia lapjain szól hozzánk, külön senkinek nem fog megjelenni, és szólni.
Ez hasonló ahhoz, amikor valaki a műtéte során fényeket lát, és azt mondja az embereknek miután felébredt, hogy Ő járt a mennyországban.
Nem nem járt. De mivel foglalkozott ezekkel a gondolatokkal az agyban működő hullámok ezt közvetítették neki, és valóságnak gondolja.
Ha szeretnél adakozó természetűvé válni felnőttként is, akkor javaslom tanulmányozd Jézus életét, Ő hogyan volt adakozó szellemű.
Nem csak élelmet, fizikai segítséget hanem szellemi útmutatással tanácsokkal is segítette az embereket, azután pedig az életét adta mindannyiunkért.
Üdv!
Én hiszek Neked. :)
Íme Jób könyvéből egy részlet:
"Hiszen szól az Isten egyszer vagy kétszer is, de nem ügyelnek rá!
Álomban, éjjeli látomásban, mikor mély álom száll az emberre, és mikor ágyasházokban szenderegnek;
Akkor nyitja meg az emberek fülét, és megpecsételi megintetésökkel." - Jób 33,14-16
Ajánlom, hogy vedd a kezedbe a Bibliát, és kezd el olvasni. Ha teheted, szánj időt minden nap a Bibliára.
Adományozni csak az képes, akinek van mit adományozni.
Tehát csak olyan dologra gondolj, amit meg is lehet valósítani...
Másik lehetőség, hogy olyan dolgokat teszel most, hogy később képes legyél adományozni. Természetesen ebből következik az, hogy nem olyan módon adományozol, hogy a másikét elveszed. Hisz akkor mi értelme lenne az adományozásnak, melyhez vér tapad?
Adni pedig főleg annak kell, akinek nincs.
Jobb ha nem tőlünk várod a választ, mert nagyon ki lehet ám forgatni a történeted és rossz dolgokat lehet belőle kihozni...
Szeretnék két kedves válaszoló írásából kiemelni egy-egy részeltet, amelyen érdemes alaposan elgondolkodni..
"Adhatsz az idődből, a szívedből stb."
"Nem csak élelmet, fizikai segítséget hanem szellemi útmutatással tanácsokkal is segítette az embereket, azután pedig az életét adta mindannyiunkért."
Tehát ez itten a lényeg:)
Mi szeretnél lenni?
Én azt javaslom, hogy angolul mindenképpen tanulj meg jól, aztán később eldöntöd.
A nyelv tanulás nagyon fontos...
Isten vigyázzon rád és legyen boldog életed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!