Én nem, és a keresztények általában nem. A keresztények egy része abban hisz, hogy a halál után mindenki elkerülhetetlen ítéletben részesül, a keresztények másik része azt vallja, hogy nincs semmiféle élet a "halálban", hanem majd a halott test fog feltámadni. Mind a kettő összeegyeztethetetlen azzal, hogy lelkek, meg hullák tévelyegjenek az élők világában.
2012. nov. 1. 20:12
2/24 anonim válasza:
Én körösztény vagyok, de nem vagyok tagja semmilyen vallási közö(mbös)sségnek. És hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek Magyarország feltámadásában. Ámen. Mi is volt a kérdés? Ja, és más szellemi lények létezésében is hiszek, nem csak Isten mög az angyalok, mert az nagyon gyér lenne, de azért a vámpírokban nem.
2012. nov. 1. 20:30
3/24 anonim válasza:
Nem
2012. nov. 1. 20:42
4/24 anonim válasza:
Nem hiszek.:))
2012. nov. 1. 20:51
5/24 A kérdező kommentje:
De akkor megtudhatom, hogy istenben miért hisztek? Vagy, hogy a szellemekben, meg stb.-ben miért nem? Ő is csak egy ugyan olyan természetfeletti lény, mint a szellemek meg egyebek. Kézzel fogható bizonyíték nincs róla.
2012. nov. 1. 21:22
6/24 anonim válasza:
A vámpírokról nem ír Biblia de lehet hogy vannak. Hiszek a szellemek létezésében. Találkoztam is természetfeletti lénnyel, a neve Jézus Krisztus, és megkeresztelt Szent Szellemben.
2012. nov. 1. 21:27
7/24 anonim válasza:
Mivel a teremtő is és az angyalok is szellemi testtel rendelkeznek azért nem hogy hiszem, hanem tudom, hogy vannak,
Sőt mivel a gonosz, Sátán is angyali személy ezért ő is a démonaival együtt szellem személy.
Viszont vámpírok nem léteznek.
Bár ami Sátánt illeti sok hatalmas természet feletti dolgot tesz, hogy az embereket magához édesgesse. s az emberek azt hiszik Isten teszi ezeket.
2012. nov. 1. 21:38
8/24 anonim válasza:
Nem hiszek, csak Istenben.
Persze lehet vannak "természetfeletti erők", bár inkább olyan természetes erők, amikről még nem tududnk. De akkor hiszem, ha látom. A csalóknak fogok hinni. És ha vannak ilyn dolgok, azt is meg kell vizsgálni, hogy kitől.
Egyébként vonzanak ezek a sötét dolgok.
Most például A halott menyasszony című filmet nézem, ami nagy király:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!