Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tett egy számodra vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?

Figyelt kérdés

2019. júl. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos semmit, pedig annyival egyszerűbb lett volna, ha kiábrándít magából :)
2019. júl. 31. 09:59
 32/59 anonim ***** válasza:
82%

Én a szeretőmből akkor amikor rájöttem, otthon akkora papucs, nagyobbat találni nem lehetne. És valószínű az otthoni alárendelt szerep kiegyenlítése végett van velem.

Nekem Ő volt a nagy betűs férfi, szerelmes voltam, istenítettem. Egy világ dőlt össze bennem, amikor rájöttem ki is Ő a neje mellett.

2019. júl. 31. 11:16
 33/59 anonim ***** válasza:
69%

Első kapcsolatom volt 21 évesen, úgyhogy már szabadulni akartam a szüzességemtől, ő pedig nem akart velem lefeküdni. Vagyis igen, de én mégis állandóan azt éreztem, hogy vissza vagyok utasítva. Fél év után meg amikor végre kinyilvánította ezt a szándékát, akkor én már egyáltalán nem akartam vele.

A mostani páromban is vannak kiábrándító dolgok (amúgy mindenkiben, mivel tökéletes partner csak a filmekben van), viszont hozzá valahogy több a türelmem, meg látszik, hogy van, amin akar változtatni, meg lépésről lépésre tud is. Konkrétan arról van szó, hogy néha nem lát tisztán, azt hiszi, hogy a következő 20 évben bekövetkező összes problémára 2 napon belül megoldást kell találni, ebből kifolyólag hülyeségeknek is bedől, pl. sok pénzt ígérő kamu munkák. Állandóan rohan valahova, még hétvégén is, nehezen tudunk egy nyugodt hétvégét együtt tölteni. Nehezen tud nemet mondani másoknak, mindenre és mindenkire van ideje, energiája, pénze, stb., csak éppen magára nem, ezért látszik rajta, hogy fáradt, néha tőlem kér kölcsön, stb. Ez utóbbival még nem is lenne akkora baj, ha nem azért kellene neki, mert az összes sajátját másra költötte...

2019. aug. 7. 15:46
 34/59 anonim ***** válasza:
71%
Illetve az egyik exemről (akitől én még titokban akartam valamit) kiderült, hogy eljegyezte az új barátnőjét, onnantól kezdve minden kapcsolatot megszakítottam vele.
2019. aug. 7. 15:54
 35/59 anonim ***** válasza:
88%
Féltékenységi jelenet, OK NÉLKÜL
2019. aug. 7. 22:51
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

De sok volt, Istenem...

Hogy említsek is valamit, az ilyen hímsoviniszta, kettősmércés beszólások:

-Hát.... Nem tudom, hány nő volt. De mondd, hogy egy kezeden meg tudod számolni, neked hány pasi, mert azért egy nőnél ez mégiscsak, na érted.

(Ugyanez az emberke):Azért ha a férfi félremegy, az nem olyan nagy dolog, az csak egy ürítés, és megy tovább az élet. (Miközben tudtam, hogy megverte a volt nőjét, mert a haverjával közösen szagolgatták a nő p¡náját, és kiérezték, hogy valaki beleélvezett.)

Másik pasi:

De ugye ha összeköltözünk, nem baj, ha majd neked kell takarítani, főzni, stb, mert én munka, edzés, egyebek mellett ilyenre nem nagyon érek rá? (Költözzön veled össze a bánat...)

Volt egy pasi, nagyon vonzó volt, néhányszor szexeltünk. Aztán az egyik alkalommal éreztem, hogy büdös volt a fa$za (előtte nem...)

És még szex után megkérdezte, nem érek e még rá kicsit, ki kéne takarítani a fürdőszobát. Hát mondom, bocsi, de nagyon sürgős dolgom van, mennem kell...

2019. aug. 22. 10:09
 37/59 anonim ***** válasza:
22%
Férfiként egyszerű kiábrándítani az összes nőt azzal, ha bejelenti, hogy nincs jogsija, ninca kocsija és a szüleinél él. :D
2019. aug. 22. 10:12
 38/59 anonim ***** válasza:
89%

Ha meg nem, akkor társadalmilag egyöntetűen a nő felelőtlennek, igénytelennek van titulálva. Rosszabb esetben "Neked csak ez jutott"....

És vannak bőven, szóval nem, nem minden nő erre megy. Ez megint sztereotípia. De amit fentebb írtam, az meg tény... Én hallgatom azóta is, hogy miért nem szedtem össze valami gazdag palit, hogy nekem 2x is csak ennyi sikerült....

2019. aug. 22. 11:02
 39/59 anonim ***** válasza:
96%

Alkohol miatt többször is.

Már együtt éltünk, ő meg annyira kiütötte magát, hogy éjszaka nem engedett be a lakásba (volt kulcsom, csak ő benne hagyta a sajátját a zárban és nem kelt fel semmire).

Volt, aki merev részegre itta magát egyből az első bulin, amin bemutattam a barátaimnak.

Szex miatt is volt többször.

Volt, hogy közben elvigyorogta magát a srác, nem értettem. Utána elmondta, hogy csak eszébe jutott egy pokemonos vicc. Szex közben... :D soha többet nem volt kedvem lefeküdni vele.

Volt akivel sehogy se ment, előjátékig minden jó volt, de aztán vagy túl gyorsan elment, vagy lelankadt közben... csak egy pasival volt ez szerencsére, de egy hónapot elpazaroltam rá, meg a próbálkozásokra. Soha többet ilyet.

Netes ismerkedésnél első találkozások gyakran voltak kiábrándítóak, a valóság sajnos alulmúlta az elképzeléseket.

Volt, akinek egészen magas, nőies kis hangja volt pl.

Volt aki magasabbnak mondta magát, aztán én éreztem kellemetlenül magam, hogy magassarkúban mentem.

Meg olyan is volt, akinek kb köze nem volt a képhez amit felrakott.

2019. aug. 22. 11:17
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Viszonya volt(párkapcsolat mellett persze) egy gusztustalan pasival. Akkor megundorodtam tőle.
2019. aug. 22. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!