Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tett egy számodra vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?

Figyelt kérdés

2019. júl. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
93%
Elszólta magát, hogy párja van (akkor még nem történt köztünk semmi konkrét). Persze elkezdte a szokásos "haldokló kapcsolat, xyz miatt vár a szakítással), de addigra már felfordult tőle a gyomrom, mint minden hasonló féregtől.
2019. júl. 2. 12:23
 12/59 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon, nagyon akartam őt, mert tényleg, mintha a fejemből pattant volna ki...

Erre azzal menőzött a randin, hogy mennyi ismerőse van face-n, hányan like-olják és ezekből kik voltak meg neki :D

2019. júl. 2. 13:05
 13/59 anonim ***** válasza:
17%
Kiábrándulni csak az elvárásból lehet. Mivel nem támasztok elvárásokat, így kiábrándulni se tudok.
2019. júl. 2. 13:14
 14/59 anonim ***** válasza:
87%
En akkor abrandultam ki az exembol, mikor kb fél év jaras utan az alabbi történt... Elmentunk bevasarolni egy hipermarketbe, o mivel az anyjaeknal elt még otthonra vasarolt. Mondta hogy mivel hétvégente nagyrészt naluk alszom, igy vegyunk nekem külön oda tusfurdot, ne az anyjaet hasznaljam. Mondom jó, persze. Beleraktam a kosarba a kb 450ftos tusfurdot, hozzateszem mast nem vasaroltam, erre a kasszanal kulon rakta az en tusfurdomet h fizessem en ki. Nalam ez nagyon gáz volt... nem azert mert sajnaltam azt a 450ftot,hanem maga a szitu h ő ajanlotta fel h vegyünk és a végén ki se fizette. Hozzateszem, higy normalis keresete volt, meg az se mondható h neznie kellett minden penzt... Hozzateszem amikor meg nalam voltunk en a 3 fogasos vacsoratol kezdve mindennel vartam. Na ennyi kb. 31N
2019. júl. 2. 15:04
 15/59 anonim ***** válasza:
94%
Sokáig kínlódtam egy olyan kapcsolatban, amit valójában csak én gondoltam annak. Azt gondoltam, nem vagyok elég jó,mindennél jobban vágytam rá, hogy felvállaljon végre. (Mindketten függetlenek voltunk.) Végül összejött egy nálam jóval idősebb, elképesztően igénytelen és finoman szólva mozgalmas múltú nővel, aki a "hivatalos" barátnője lett. Teljesen megdöbbentem és összezavarodtam. Egy közös ismerősünk azt kérdezte: "Szerinted, ha olyan jó pasi lenne, amilyennek gondolod, ilyen szintű nővel lenne?" Ezzel az egy mondatával felnyitotta végre a szemem és véget vetett a rengeteg szenvedésnek. Mindig hálás leszek neki ezért. Rájöttem, hogy nem én nem vagyok elég jó neki, hanem ő nem elég jó nekem. Nem az én szintem. Mikor később a barátnője mellett próbált engem megfűzni, illetve a fülem hallatára másokat is, minden gátlás nélkül, végleg kiábrándultam belőle. Utólag nem értettem, mit akarhattam tőle, örültem, hogy nem vállalt fel és végül nem égettem magam vele, utólag biztos letagadtam volna.
2019. júl. 2. 15:37
 16/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Az egész kérdés azért indult el a fejemben, mert egy barátnőm mesélte, hogy volt egy srác, aki nagyon rég óta tetszett neki, végre úgy alakult, hogy a srác elhívta randizni, aztán a randin hívta az anyja a srácot, az meg olyan hiszti parádét lecsapott a telefonban az anyjának, hogy szegény barátnőm nem győzött elég hamar lelépni a randiról.
2019. júl. 2. 15:46
 17/59 anonim ***** válasza:
85%
Egy fórumon kezdtem el levelezni az úriemberrel, később másik felületen chatelni. Ahogy elmélyült a beszélgetés, úgy lett több a flörtölgetés, bókolás a részéről. Aztán végre találkoztunk, amin nagyon jól éreztem magam, ő meg jelezte, hogy lesz folytatás. Ezután eltűnt, nem írt többet, majd egy hét után teljesen véletlenül derült ki, hogy amúgy ő kiköltözött külföldre. És még ezek után volt pofája azt írni, hogy "DeHáT mI nAgYoN jÓ bArÁtOk VaGyUnK" -,-. Igen, barátilag cicázott hetekig velem. Ettől a pofáraeséstől egy jóidőre el is ment a kedvem az ismerkedéstől.
2019. júl. 2. 21:59
 18/59 anonim ***** válasza:
88%
Túl szép volt a lány,hogy igaz legyen. Esténként fel kellett hívni és elmondani mit tennék vele ,ha most az ágyamban lenne. Még tetszett is a dolog eleinte. Aztán mesélte milyen jókat szexelt 4esben. Ittak a barátokkal aztán ment a szex. Mesélte a barátnője kikkel fektetné le. ..
2019. júl. 4. 17:58
 19/59 anonim ***** válasza:
38%
A szemeteles, az ocsmany beszed es a hazafiatlansag szamomra kiabrandito.
2019. júl. 6. 18:09
 20/59 anonim ***** válasza:
82%

Szakitott velem, olyan erzeketlen arccal hogy kiábrándultam..hogy szerethetett idaig..?

F

2019. júl. 16. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!