Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?
A legdurvább sztori egy pasiról, aki a neten írt rám. Olyan lelkes volt, mint soha senki, legalábbis szavakban, amikor vki napi 100x elmondja, milyen gyönyörű vagy, milyen szerencses, hogy szóba alltal vele, stb. Végül össze is jöttünk, azt hittem, ez a nagy szerelem lesz.
Az első pofára esés az volt, amikor koncerten, úgy, hogy mellette álltam, több nőt is leszólított “dumálgatni”. A második, hogy egyik nap kb. 1-2 tőmondatos uzenet, masik nap meg mindene én voltam megint. Utana lattam en is, hogy a neten egesz nap ismeretlen nők fotóit lájkolgatja, es csöcsös macákat követett be, de tömkelegével.
Nem vagyok feltekeny tipus, de ez mar sok volt. Emellé állította, hogy ő nem nagy csajozós, stb. Amikor mondtam neki, h nekem mindez nem esik jol egy kapcsolatban, meg en lettem elhordva minden hulyenek es túlzott feltekenynek. Na akkor jottem ra, hogy mennyire vak is voltam.
1.) Barátnője volt
2.) Menyasszonya volt
3.) Felesége és egy gyermeke volt
Ők mind más, más férfiak.
4.) Alkoholista ripacs, aki visszajárt az nőjéhez, amikor annak éppen nem volt alkalmi partnere
5.) Családot akart pár hét után, hogy megkapja a gyerekét...
Egyébként sosem indítottam kapcsolatot elvárásokkal. De azt hiszem minden embernek van egy belső normája, értékrendje, ami alapján párt illetve barátokat választ. Ezt az kiábrándulós, elvárásos hozzászólás margójára írtam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!