Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tett egy számodra vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?

Figyelt kérdés

2019. júl. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
68%
Buszon figyeltem fel erre a lányra, gyönyörű volt, fiatal. Aztán egyszer kinyitotta a táskáját, hogy eltegye a mobilját. Volt benne egy doboz cigaretta.
2019. aug. 22. 11:30
 42/59 anonim ***** válasza:
58%
Kiderült, hogy nagymagyar fideszes és csak szaporítani akarja magát.
2019. aug. 22. 15:35
 43/59 anonim ***** válasza:
89%
Megszólalt, és kb. minden mondatában használta a ba**dmeg szót.
2019. szept. 10. 18:30
 44/59 anonim ***** válasza:
87%
Megforgatta bennem a kést olyan módon, hogy elég egyértelműen enyelgett valakivel az orrom előtt. Aztán azóta is neki áll feljebb, mert képtelen vagyok bízni benne. Nyilván van rá némi okom, persze szerinte nincs. Azért kíváncsi lennék, mikor otthon kérdezi tőle a párja, hogy telt a napja, mit válaszol. Sajnos én minden nap látom, mennyire szánalmas ösztönlény...
2019. szept. 17. 21:51
 45/59 anonim ***** válasza:
93%

A legdurvább sztori egy pasiról, aki a neten írt rám. Olyan lelkes volt, mint soha senki, legalábbis szavakban, amikor vki napi 100x elmondja, milyen gyönyörű vagy, milyen szerencses, hogy szóba alltal vele, stb. Végül össze is jöttünk, azt hittem, ez a nagy szerelem lesz.

Az első pofára esés az volt, amikor koncerten, úgy, hogy mellette álltam, több nőt is leszólított “dumálgatni”. A második, hogy egyik nap kb. 1-2 tőmondatos uzenet, masik nap meg mindene én voltam megint. Utana lattam en is, hogy a neten egesz nap ismeretlen nők fotóit lájkolgatja, es csöcsös macákat követett be, de tömkelegével.

Nem vagyok feltekeny tipus, de ez mar sok volt. Emellé állította, hogy ő nem nagy csajozós, stb. Amikor mondtam neki, h nekem mindez nem esik jol egy kapcsolatban, meg en lettem elhordva minden hulyenek es túlzott feltekenynek. Na akkor jottem ra, hogy mennyire vak is voltam.

2019. szept. 17. 22:44
 46/59 anonim ***** válasza:
35%
3 órás szex után egy pózban azonnal kiábrándultam
2019. szept. 17. 22:46
 47/59 anonim ***** válasza:
45%
Elkezdte magát tetováltatni és úgy viselkedett, mint egy utolsó k-rva, mint egy kis elkényesztetett hercegnő, azt utána felkellett világosítani, hogy valójában csak egy egyszerű körmös és jó lenne ha vissza szállna a földre. A legviccesebb, hogy mint kiderült, amire ennyire elvolt magától szálva az egy srác, akiről mint kiderült csak alibiből tartja, mert meleg, mint télen egy fütött radiátor. A csajnak mondjuk jól jön, mert úgy is utált számlákat fizetni, így most spórolhat a téli fütési szezonban. :)
2019. szept. 17. 23:36
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Cigivel kiégetett, csupa lyukas pólóban jelent meg az első randin. Szinte szégyelltem vele megjelenni, nem folytattam vele az ismerkedést.
2019. szept. 25. 19:36
 49/59 anonim ***** válasza:
71%
#47 volt a pattintott labda a "meleg srácért", a válaszból süt az irigység...
2019. szept. 26. 07:51
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

1.) Barátnője volt

2.) Menyasszonya volt

3.) Felesége és egy gyermeke volt

Ők mind más, más férfiak.

4.) Alkoholista ripacs, aki visszajárt az nőjéhez, amikor annak éppen nem volt alkalmi partnere

5.) Családot akart pár hét után, hogy megkapja a gyerekét...

Egyébként sosem indítottam kapcsolatot elvárásokkal. De azt hiszem minden embernek van egy belső normája, értékrendje, ami alapján párt illetve barátokat választ. Ezt az kiábrándulós, elvárásos hozzászólás margójára írtam csak.

2019. dec. 9. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!