Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?
Leitta magát és elkezdett úgy viselkedni mint egy utolsó k-va.
Ott elvágta magát, számomra többet nem nő.
1) Önző, egoista volt
2) Nem tudott helyesen írni
3) Megcsalt
4) Stb.
Megszólalt.. és ez nem vicc.
Néhány példa:
- rideg, lenéző, lekezelő, flegma
Azonnal vége. Nem fogok egy kényeskedő, beképzelt, követelőző, pofavágós elégedetlennel élni. Az ilyenek sokszor csak várnak, de ha adni kell, annak súlyos ára van, és semmi nem elég, mindig több kell... az ilyen személynek mindenki hülye, főleg akivel együtt él.
- elrejti a véleményét, személyiségét, nem tudom ki ő.
Az ilyen személy nekem zsákbamacska. Huzamosabban kell vele együttélni ahhoz, hogy alapdolgokat megtudjak róla. Mivel folyton igazodni akar, ezért sosem tudom meg az igazi véleményét. Ezt sunyiságnak, és tisztességtelenségnek tartom. Legyen egyenes, ne akarjon igazodni mindig mindenben. Ne legyen ilyen szinten alávetett.
- harsány, mindig mindenhol.
Attól függ mennyire, de egy bizonyos mennyiség már idegesítő tud lenni. Az ellenkezője is, amikor néma, soha nincs hangja.
- mással flörtöl, érzelmi zsarolásokkal operál a kapcsolatban
No comment. Nagyon gyakori.
- Akarja/nem akarja a kapcsolatot... tartsunk szünetet... stb.
Tipikus kivéreztetés. Más személyt szeretne, de addig mankónak használja az illetőt, mert mi van ha nem lesz jobb... Ezek után szokott jönni a végleges szakítás, amikor "még élni akar", és hasonló dumákkal végre eldőlt, hogy eddig hülyítette csak a másikat.
Sajnos ugyanúgy széles a paletta, mint egy apróhírdetésnél, amikor hosszasan felsorolják, hogy kik "kíméljenek". :)
Egy olyan sztori jut eszembe amikor a randin elkezdte ecsetelni hogy hogyan kínoztak meg és kentek be festékkel egy macskát...annyira látszott rajta hogy élvezte hogy egy ártatlan kis állatot kínoz hogy ettől rögtön megutáltam!!
És mielőtt valaki azthinné valami suttyó alkesz lehettt ,egy jól szituált diplomás ember volt...megdöbbentem és megutaltam azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!