Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tett egy számodra vonzó személy, amitől hirtelen kiábrándultál belőle?
Az anyjáék nem hívtak állatorvost a nagyon beteg kutyájukhoz. Ő pedig nem segített nekem, inkább hátráltatott, mert mindenképp ki akartam vizsgáltatni a kutyát. Végül kénytelen volt segíteni, mert rájött, hogy ha ő nem segít, akkor az Állatvédőrség fog, de addigra kiábrándultam belőle, minden érzés, ami hozzá kötött, kihűlt bennem.
Egy korábbi nagy szerelmem azzal vágta el magát, hogy azt hallottam valakitől, hogy belerúgott dühében a kutyájukba. Ezt az infót mondjuk jobban körül kellett volna járnom, mert olyan személy mondta, aki fülig szerelmes volt belé és sejtette, hogy én is. Hát ha az volt a célja, hogy elszakítson tőle, akkor sikerült, mert soha többé nem engedtem közel magamhoz azt a fiút. Belőle nem ábrándultam ki, mert ő volt életem talán legnagyobb szerelme, 10 évbe telt, mire újra szerelmes tudtam lenni, de korántsem annyira, de az eszemmel lezártam őt magamban és szerintem ezen múlt, hogy soha nem volt köztünk semmi, mert ezt megelőzően elkezdett közeledni hozzám, volt egy-két jel.
Aztán volt egy srác, akibe majdnem beleszerettem, de kiderült, hogy a pisiszexre gerjed és olyan undort éreztem, hogy soha többé nem tudtam őt olyannak látni, mint előtte.
Top nő is lehet kiábrándító ha
Anyáskodik
Túl törődik,rád mászik élni nem hagy
Ellenőrizget féltékenyked
Politizál
Vedel és büszke is rá
Mindenkinek odatartja magát
Leírom azt, akibe totááál bele voltam zúgva már nagyon az elejétől, és talán a legerősebb vonzalmat éreztem iránta életemben, ( remélem nem is fogok soha ilyet érezni többet) szóval teljesen elvarázsolt..
Majd hosszú idő után már szinte undorodok, ha arra gondolok, hogy velem lenne és így viselkedne:
- ami toronymagasan kiábrándított: minden lány tetszett neki, állandóan a nyálát csorgatta mindenféle lányra. Önmagában ez még nem baj ha valaki szingli, de a kapcsolatában is így viselkedett, mint aki szingli. Neten is folyton félmeztelen pitáskat követett, lájkolgatott folyton, nők képeit leste minden nap. Az utcán is róluk beszélt, ha látott valakit. Ez kapcsolatban nagyon az alja részemről.
- napi szintű fű, pia
- éretlen és gyerekes, sőt inkább már infantilis, meggondolatlan
- önállótlan: egyáltalán nem talpraesett, nem is igazán nőtt fel sem még, kb gyerek szinten áll. Kicsit olyan életképtelen, elcseszi az életét.
- passzív: nem cselekszik, inkább csak sodródik az életével, de soha nem tesz semmit, amire igazán vágyik vagy szeretne. Nem ő alakítja az életét, - és talán ez is mellesleg az ő legnagyobb korlátja és problémája, amiért depressziós is néha.. ilyenkor negatív. Nem ő alakítja az életét, csak van, és ez is taszító a szemeben, ha valaki ennyire életképtelen.
- felszínes: mind a külsőséges és kütyük terén, ezek számítanak neki ( nyilván, mert ezek a felszínes dolgokkal akarja pótolni a boldogságot, amit sosem tud elérni kb), ebben a világban él.
- ha tervez is valamit, nagy dolgokból sosem lesz semmi, ennyire nem a tettek embere.
Hát ilyen szinten eltorzít a "szerelem", úristen, mennyire másnak gondoltam őt az elején, később már teljesen bele voltam zúgva, és az összes fenti dolog mind nem jelentett semmit, hiába írtam ilyen szépen le.. A hormonokra nem hatott. Egy mosoly vagy hogy láthattam már feldobott így is hosszú ideig.
Mára már örülök, mer nyilván lejön a fentiből, hogy nem kár érte.
Mielőtt belezúgtam, át is akartam élni a szerelmet ( nem igen voltam ugyanis szerelmes), de ez az állapot olyan szinten megeszi az agyat, hogy most már egy életre megtanultam, hogy sosem kérek újra belőle. Ez valami hamis illúzió, olyan vágyképpel és ösztönnel, amiben nincs döntésed egyszerűen. Biztos van normális szerelem is normális ember iránt persze. :D De nekem a fenti kb napi szintű szenvedést okozott, nem viccelek, és elég sokáig.
Kellemetlen amikor randizol. Szép a lány nagyon csinos jól öltözött ápolt. De minden második szava
Dicsak
Csáje
Szosztár
Nem lehangoló?
14#-es, de azt nem értem hogy miért nem viszel magaddal tusfürdőt ha ottalszol a párodnál? Ezek olyan személyes alap dolgok, hogy eszembe nem jutna használni az anyjáét.
Én is csak néznék ha idejárna a fiamhoz egy nő, és mint élősködő parazita belenyalna a tusfürdőmbe.
Mindez 31 évesen? Nem is értem?
Fura vagy hogy magadtól nincs ennyi eszed.
-kesöbb elöjön vmi olyan szexualis igenye ami nekem full kiabrandito
-az anyukaja hivogatja allandoan felveszi ki nem lehet öket egymas mellöl robbantani ha naluk vagyunk, neha nem is tudtam eldönteni most en vagyok a bnöje vagy az anyja
-lent van neki a leç. Megtudom hogy hozzam kepest extra alja csajok is siman bejönnek neki, szoval nincsenek igènyei, nincs tartàsa
Elsö valaszadorol jutott eszembe hogy egy nönek tenyleg mèg az àgyban is nönek kell maradni es nem engedheti el magàt. Volt hogy en is ugy ereztem hogy a baràtomnak csökkentem a szemèben ha r.bis lettem hirtelen. Hiaba negyszemközt stb.
Olyan erdekes ez a dolog mert szeretik ha pl a nö fehernemüben varja, megis ezzel kialakul vmi hierarchia , mintha a nö alavetne magat neki labtörlönek.
Sajnàlom hogy kapcsolatban is ezen az élen kell sasszezni hogy szexi is legyek, de véletlen se csapjon àt ribisbe. Mert akkor kapasbol alkalmira leminösitenek.
27
Nem azert hogy vedjem, de nalunk ez alapbol a "vendegfogado" dolga erröl gondoskodni.
Mikor eleinte kezdett jönni hozzam a baratom en mar fogkefevel es tusfürdövel vàrtam
De pl mi volt hogy rokonoknal aludtunk es tusfürdö is volt bekeszitve.
Johogynem börönddel papuccsal törölközövel menjen at a masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!