Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kereshet még vajon, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereshet még vajon, vagy ennek vége?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.

Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?

2019. márc. 5. 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Minek akarsz egy olyen férfitól még egy esélyt,aki a dobásaidat számolja már ismerkedés alatt.Akkora egy meghunyászkodó kapcsolat lenne ebből,hogy rossz lenne nézni.Már ha összejön.
2019. márc. 6. 13:13
 42/55 anonim ***** válasza:
Amùgy azt megèrtem,hogy feszültebb volt,amiatt hogy kìvánós volt,de aztân rájöhetett volna otthon,hogy mekkora egy p*cskalap volt,és hogy semmivel se volt az ő viselkedése se jobb,.És én kitartok amellett,hogy ha egy férfi nagyon kedvel valakit,akkor sokkal türelmesebb.De ő nem,mert a szex fontosabb lett volna.Az meg félresiklott,és erre neki nincs ideje,mert nem kedvel eléggé.Vagy azért,mert sem a külsőd sem a belsőd nem dobbant akkorát mint kéne,vagy csak mert eleve sem tervezett többet.De az tuti,hogy nem nagy a hév részéről,ha a dobásaidat számolja,és ilyen lazán ejt.
2019. márc. 6. 13:35
 43/55 anonim ***** válasza:
68%

"Azzal ne foglalkozzak, hogy aznap este ő az egész ismerkedést lezárta? Erről ne írjak neki?"

Ugy kerj bocsanatot, hogy kozben nem kered rogton a viszont-bocsanatot. ;) Nem ugy szokas elnezest kerni, hogy utana enlekezteted a masikra, hogy most jon az o kore. Bizz a jo reakcioban, de ne vard el es ha nem jon azonnal akkor se koveteld, mert az nagyon rossz benyomast kelt.

"Csakhogy nem hagy nyugodni az, amit valaki itt is írt, es nekem is megfordult a fejemben, hogy ha annyira tetszenék neki, annyira akarna engem, hiányoznék, akkor vagy nem is mondott volna olyat, hogy fejezzük be..."

Megbantodott. Fajt neki. Menekult a kellemetlenseg elol. O teged nem bantalmaz azzal, hogy nem ir neked, hanem csak a sajat erdekeit koveti. Elege volt a szituaciobol. A "ha igazan szeretne" az egy csapda. Megsugom: nem szeret. A szeretet majd akkor jon, ha tobb ideje egyutt vagytok.

Azt kene megertened, hogy nem te vagy neki az origo, hanem a sajat erzesei. Gondolom birt meg bejottel neki, de ez meg nem akkora kapocs. Es ha sokaig varsz lehet melyul benne az erzes, hogy jobb neki igy. Az ujraelesztesnel fontos a gyorsasag...

2019. márc. 6. 16:19
 44/55 anonim ***** válasza:
Nem is kell szeretnie,más se azért türelmes a nővel,mert be van tőle reccsenve.Egyszerűen az is elég hozzá,hogy kedveli.
2019. márc. 6. 16:25
 45/55 anonim ***** válasza:
51%

Az emberek neha elveszitik a turelmuket. A kerdezo se volt a topon, van ilyen. Ja harom eve jarnanak akkor is neha turelmetlenek lennenek egymassal, mert az emberek neha hibaznak.

Ha az ember akar valamit tegyen erte. Ha csak var es megideologizalja miert a masiknak kene lepnie abbol a nagy budos semmi lesz.

2019. márc. 6. 16:43
 46/55 A kérdező kommentje:
Húha, nehéz a két teljesen ellentétes álláspont között választani...
2019. márc. 6. 17:19
 47/55 anonim ***** válasza:
60%
Már régen írnod kellett volna neki. Nem miatta, magad miatt. Minél jobban húzod az időt, annál nehezebb lesz.
2019. márc. 6. 17:44
 48/55 A kérdező kommentje:
Igen, annak, mait most csinálok értelme nincs. Őrlödök a két megoldás között, hogy írjak vagy ne. És közben az idő megy, én meg egyre tanácstalanabb leszek úgyis.
2019. márc. 6. 17:53
 49/55 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem írj. Ha mást nem is, legalább megtudod, hogy mi volt valójában a gond, mi az, amire figyelj máskor.

Egyébként már elnézést, én nőként mondom, hogy ez a "ha jobban érdekelném, nem adná fel dolog" nagy butaság. Az ismerkedés (!) pontosan arról szól, hogy megismerem a másikat, nulláról, az erényeivel, hibáival együtt, és az alapján, amit megismertem, eldöntöm, hogy ez nekem kell, vagy sem.

Ha az ismerkedés során sorra derülnek ki olyan dolgok, amikről a másik úgy érzi, hogy ezzel ő nem tudna együtt élni, akkor lehetsz te bármilyen bombázó is, akkor sem fogsz kelleni.

Én is szakítottam már látszólag álompasival, mert apránként kiderült, hogy a természete bizony elviselhetetlen.

2019. márc. 6. 18:51
 50/55 A kérdező kommentje:
Kevés az önbizalmam alapból, szóval azért is fordult meg a fejemben, hogy hogy is van az érdeklődés részéről. Plusz régen futottunk egymással már köröket, de akkor még csókig sem jutott a dolog, és mindig az lett a vége, hogy ő szó nélkül lelépett. Ezek miatt voltam vele sokszor bunkó, nem mertem bízni benne.
2019. márc. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!