Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre hány csajjal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre hány csajjal érdemes randizni, hogy ne legyen rossz vége?

Figyelt kérdés

A múltkori szakításom óta belevágtam a nagyüzemű randizásba és az egyéjszakás kalandokba. Egy hónapja szakított velem a barátnőm és azóta túl vagyok egy tonna chatbeszélgetésen, 9 randin amiből 6 szexxel zárult. Biztos jól tudok beszélni mert az összes csaj elvolt ájulva és itták a szavaimat. Korábban ilyenbem nem volt részem, most pedig sokszor úgy éreztem mintha valamilyen varázserőm lenne.

A gond csak az hogy hiába utaltam rá hogy én mással is kalandozok, ketten belém is estek és kb zaklatnak. Írogatnak, hívogatnak és nem hajlandók tudomással venni, hogy más is van olyan jó mint ők. Hiába mondom nekik hogy ennyi volt és ha akarod legyünk barátok, egyszerűen képtelenség levakarni magamról. Az egyik megtudta hol dolgozok, bejött a munkahelyemre és elkezdett üvöltözni a portáscsajjal (akivel pár nappal korábban feküdtem le). Azóta nem beszélek vele se, de a főnököm jófej, szóval ebből nem lesz gond.

Letiltottam őket minden platformom de szerintetek hogyan lehetne optimalizálni azt hogy a jövőben kerüljem a szerelembeesést illetve azt hogy tudjanak egymásról. Mennyi szerintetek a maximális szám amennyivel érdemes egyszerre randizni?

Bármilyen praktikát, ötletet szívesen fogadok! :)

2019. jan. 29. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerre egyel! K*gáz amikor egyszerre több csajnak írod ugyan azt,mert úgy vagy vele hogy az egyik majd csak összejön...
2019. jan. 29. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Amatőr vagy!

SOHA nem viszünk haza nő! Szálloda vagy külön lakás.

SOHA nem adjuk meg a számunkat nőnek! Erre külön teló!

SOHA nem adjuk meg nőnek a valódi e-mail címünk! Erre külön kell!

SOHA nem mondjuk meg a melóhelyünket nőnek!

SOHA nem regisztrálunk közösségi oldalakra, és nem rakunk ki infókat!

SOHA nem a saját nevükön írod be őket és SEMMI fotó!!!

2019. jan. 29. 23:55
 3/12 A kérdező kommentje:

#2 jókat mondasz, de a közösségi oldalon korábban is fenn voltam, és nem volt kedvem ehhez egy külön fake-profilt létrehozni és feltölteni arab ismerősökkel. Most annyi pluszt csináltam, hogy láthatatlanná tettem a profilt azaz nem lehet jelölni és az ismerősök sem láthatják egymást.

A telefonos tanácsot + álneveket viszont örömmel megfogadom. Van egy öreg nokiám az pont jó lesz erre.

Közben leesett, hogy a melóhelyemet honnan tudta meg. Ráment a linkedin profilomra... Na azzal még kezdenem kell valamit mert azt nem egyszerű eltüntetni.

2019. jan. 30. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a mennyiség számít, hanem inkább csak válogasd meg kivel kerülsz közelebbi kapcsolatba. Plusz nem tudom, hogy őszintén megmondod-e nekik, hogy most inkább rövid kapcsolatokat akarsz, 1 hónappal szakítás után.
2019. jan. 30. 00:12
 5/12 A kérdező kommentje:
#1 nem ugyanazt mondom, hanem mindig személyre szabom. :)
2019. jan. 30. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
El kell dönteni h szerető társ kell v dugo pajti? Csak aztán ne sirjatok h csak digi dugi van nincs melettek senki értelmes..
2019. jan. 30. 00:21
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Szerintem egy 2 éves, a végén már fullasztó kapcsolat után ennyit minimum megérdemlek. Nyilván nem észkombájnok ezek a csajok, de nem is arra kellenek. Lehet, hogy itt mindenki az intelligens - és remélhetőleg csinos - csajokat részesíti előnyben, de én nekem csak rossz tapasztalatom volt velük. Az előző kapcsolatomból - ahol a lány elég okos volt, ~top5%-ban benne volt - okulva biztosan állíthatom, hogy legalább annyi baj van velük mint a butábbakkal.
2019. jan. 30. 00:39
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Aha,csak megvárom mikor fog rátok a dugo pajtás mosni

főzni arra gondolom kerestek majd állandót férfi modra.. Amúgy ezeknek Max a sokadik pajtija lesztek ti is. De hát zsák a foltját..

2019. jan. 30. 01:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7: ha hülye csajokkal jössz össze, akkor ne csodálkozz amikor utána hülyén viselkednek veled.
2019. jan. 30. 01:47
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Hagyjuk #8. Ki főz már manapság ? :D

32/f

2019. jan. 30. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!