Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre hány csajjal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre hány csajjal érdemes randizni, hogy ne legyen rossz vége?

Figyelt kérdés

A múltkori szakításom óta belevágtam a nagyüzemű randizásba és az egyéjszakás kalandokba. Egy hónapja szakított velem a barátnőm és azóta túl vagyok egy tonna chatbeszélgetésen, 9 randin amiből 6 szexxel zárult. Biztos jól tudok beszélni mert az összes csaj elvolt ájulva és itták a szavaimat. Korábban ilyenbem nem volt részem, most pedig sokszor úgy éreztem mintha valamilyen varázserőm lenne.

A gond csak az hogy hiába utaltam rá hogy én mással is kalandozok, ketten belém is estek és kb zaklatnak. Írogatnak, hívogatnak és nem hajlandók tudomással venni, hogy más is van olyan jó mint ők. Hiába mondom nekik hogy ennyi volt és ha akarod legyünk barátok, egyszerűen képtelenség levakarni magamról. Az egyik megtudta hol dolgozok, bejött a munkahelyemre és elkezdett üvöltözni a portáscsajjal (akivel pár nappal korábban feküdtem le). Azóta nem beszélek vele se, de a főnököm jófej, szóval ebből nem lesz gond.

Letiltottam őket minden platformom de szerintetek hogyan lehetne optimalizálni azt hogy a jövőben kerüljem a szerelembeesést illetve azt hogy tudjanak egymásról. Mennyi szerintetek a maximális szám amennyivel érdemes egyszerre randizni?

Bármilyen praktikát, ötletet szívesen fogadok! :)

2019. jan. 29. 23:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#8 nem tudom melyik világban élsz, de ha nem tudnád akkor szólok hogy manapság az "intelligens" nők sem mosnak/főznek/vasalnak ahogy az exem sem. Elég szégyen ez, de csak mondom hogy ne legyenek felesleges tévképzeteid.
2019. jan. 30. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani, van, aki főz, mos takarít, pl én, és büszke is vagyok erre!

Amúgy remélem gumival védekezel kedves Kérdező, nehogy összeszedj ezt azt amazt.

Bár nem helyeslem, amit csinálsz, de te dolgod! :D

32N

2019. jan. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!