Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes-e ezt felhozni ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e ezt felhozni ismerkedéskor? Jó vagy rossz dolognak tartjátok ezt?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy már 4 éve szingli vagyok. Volt egy hosszabb kapcsolatom ami nem túl szépen ért véget, így egy jó ideig nem is kerestem senkit. Miután pedig túltettem magam a dolgon nem találok megfelelő egyént, akit pedig annak vélek az engem nem vél annak. Ismerkedések persze vannak.

Érdemes-e ezt elmondanom az ismerkedés elején, vagy jobb ezt nem tudatni csak ha megkérdik? Ha ezt elmondaná az aktuális személy akivel épp ismerkedtek mit gondolnátok róla? Gond lenne vagy erény?

Köszönöm a válaszokat!

Kort+nemet légyszi írjatok!

2017. jan. 14. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem total felesleges magadtol bejelenteni, de ha rakerdeznek, akkor elmondhatod.
2017. jan. 14. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha férfi vagy, akkor hallgasd el! 39F
2017. jan. 14. 16:42
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Inkább te írd kort és nemet, mert nagyon nem mind1. Ismered a kulcs és a lakat példáját, ha pasiként vagy szingli ennyi ideje akkor az határozottan negatív, béta hím vagy aki nem kell a nőknek. Ha csajként vagy 4 éve szingli az csöppet sem probléma. Legalább nem járt azóta száz másik pasi fütyije a lyukadban. Lényegesen értékesebb egy olyan csaj, akin nem ment át a fél környék, és nincs olyan sok "lyuksógorod" amikor megdugod.
2017. jan. 14. 16:43
 4/16 A kérdező kommentje:
28F
2017. jan. 14. 16:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem magadtól felesleges ezt elmondanod és felhoznod. Ha úgy alakul a téma és esetleg belementek ennyire vagy a partnered rákérdez akkor mondd el.

23/L

2017. jan. 14. 16:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Tehát ez negatívum?
2017. jan. 14. 16:51
 7/16 A legrosszabb ***** válasza:
95%

Nagyon kevés az a férfi, aki ellenszenvesnek találná, ha egy nő hónapok, esetleg évek óta egyedülálló lett volna, mielőtt megismerkedtek volna. Ellenben ha férfi vagy, inkább ne beszélj róla, hallgasd el, esetleg még kamuzz is, mert egy nőnek azonnal szemet szúr, s kombinálni kezdenek, hogy egy hapsi miért egyedülálló hosszabb távon, s vajon a sikertelenség-e (értsd: lúzerség) az oka ennek.

Szóval nőként akár még előny is lehet, férfiként viszont abszolút hátrány.

2017. jan. 14. 16:51
 8/16 anonim ***** válasza:
6# egyértelműen. A nők olyan férfit akarnak, akinek -finoman szólva- a legkisebb mértékben sincs gondja a társkeresésben. Ha nem akarsz kamuzni, akkor csak sejtelmesen mosolyogj, amikor a volt csajokra kérdeznek.
2017. jan. 14. 17:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Még most szeretném tisztázni, hogy kapcsolatom nem volt ez idő alatt. Volt már pár barátnőm, és ez idő alatt is lehetett volna, csak nem őt akartam vagy épp nem akartam senkit. Az elmúlt 4 évben volt pár egyéjszakásom is. Szval nem vagyok annyira lúzer. Csak határozott elképzeléseim vannak, h kit keresek. Akiket pedig akartam nekik én nem kellettem vagy rossz időpontban ismertük meg egymást...
2017. jan. 14. 17:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit elég mondani, hogy voltak "próbálkozások" vagy futó kalandok,(egyéjszakás nem hangzik túl jól egy nő szemében) de igazán komoly kapcsolatod 4 éve nem volt. Nincs ezzel semmi gond.
2017. jan. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!