Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e ezt felhozni ismerkedéskor? Jó vagy rossz dolognak tartjátok ezt?
Arról lenne szó, hogy már 4 éve szingli vagyok. Volt egy hosszabb kapcsolatom ami nem túl szépen ért véget, így egy jó ideig nem is kerestem senkit. Miután pedig túltettem magam a dolgon nem találok megfelelő egyént, akit pedig annak vélek az engem nem vél annak. Ismerkedések persze vannak.
Érdemes-e ezt elmondanom az ismerkedés elején, vagy jobb ezt nem tudatni csak ha megkérdik? Ha ezt elmondaná az aktuális személy akivel épp ismerkedtek mit gondolnátok róla? Gond lenne vagy erény?
Köszönöm a válaszokat!
Kort+nemet légyszi írjatok!
Szerintem magadtól felesleges ezt elmondanod és felhoznod. Ha úgy alakul a téma és esetleg belementek ennyire vagy a partnered rákérdez akkor mondd el.
23/L
Nagyon kevés az a férfi, aki ellenszenvesnek találná, ha egy nő hónapok, esetleg évek óta egyedülálló lett volna, mielőtt megismerkedtek volna. Ellenben ha férfi vagy, inkább ne beszélj róla, hallgasd el, esetleg még kamuzz is, mert egy nőnek azonnal szemet szúr, s kombinálni kezdenek, hogy egy hapsi miért egyedülálló hosszabb távon, s vajon a sikertelenség-e (értsd: lúzerség) az oka ennek.
Szóval nőként akár még előny is lehet, férfiként viszont abszolút hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!