Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha rossz hangula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha rossz hangulatban van?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, az utóbbi időben talán ő is megkedvelt engem. De azt írta, hogy rossz hangulata van, jelenleg nincs kedve élni sem, és ne találkozzunk holnap, amikorra terveztük.

Nem hiszem, hogy ez kifogás. Őszintének ismerem, viszont biztos van valami baja, amit nem akar megmondani ami miatt rossz napjai vannak.

És szeretnék neki segíteni.

2017. jan. 10. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy segítenél neki, de még nincs köztetek olyan szoros kapcsolat, hogy ő megbízzon benned és elmondja mi a baja. Hagyni kell, mást nem tudsz csinálni. Ha erőlteted, csak rontasz a helyzeten.
2017. jan. 10. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, ne erőltesd, azzal csak elrontod az egészet. Annyit leírhatsz, hogy ha bármiben tudsz segíteni, akkor csak szóljon, nyugodtan le is írhatja a problémáját, ha úgy gondolja, de te nem akarod erőltetni. Ez biztos jól esik majd neki, plusz nem is erőszakos, csak egy ajánlat.

Azt viszont vedd figyelembe, hogy nem vagytok még olyan hú de közel egymáshoz, ezért ne is igazán várj tőle semmit, érthető, ha nem avat be minden személyes gondjába, én se szoktam ilyen szinten kitárulkozni egy-egy srácnak, ha ismerkedünk. És arra is készülj fel, hogy bármennyire is szeretnél, valószínűleg nem fogsz tudni segíteni neki igazán.

2017. jan. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!