Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e ezt felhozni ismerkedéskor? Jó vagy rossz dolognak tartjátok ezt?
Arról lenne szó, hogy már 4 éve szingli vagyok. Volt egy hosszabb kapcsolatom ami nem túl szépen ért véget, így egy jó ideig nem is kerestem senkit. Miután pedig túltettem magam a dolgon nem találok megfelelő egyént, akit pedig annak vélek az engem nem vél annak. Ismerkedések persze vannak.
Érdemes-e ezt elmondanom az ismerkedés elején, vagy jobb ezt nem tudatni csak ha megkérdik? Ha ezt elmondaná az aktuális személy akivel épp ismerkedtek mit gondolnátok róla? Gond lenne vagy erény?
Köszönöm a válaszokat!
Kort+nemet légyszi írjatok!

nem értem az egészet.
azt se, hogy ezen mit kell "bevallani" és azt sem, hogy miért kéne eltitkolni.
(SZERINTEM) természetes hogy szóba jönnek az ilyen dolgok, egyszerűen ha megkérdezik mikor volt utoljára kapcsolatod, megmondod hogy 4 éve szingli vagy, ez idő alatt meg max kisebb próbálkozások, egyéjszakások voltak. ennyi.

engem nem érdekelne különösebben
ettől még lehet normális a pasi és egy kretén is
26L

Az a baj, hogy engem valamiért érdekel h a csaj mióta szingli. Mivel nem mindegy sztem h 2 hete vagy 2 éve. Vagy legalábbis az, h nincs-e képbe még az ex?
Így fel szoktam hozni a témát. Erre viszont mindenki visszakérdez és hát én mindig őszinte vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!