Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megoldani, vagy ezért vége lesz a kapcsolatnak?
Nekialltam újból netes tarskeresözni , de most megfogadtam , hogy nem veszem olyan komolyan a link pasikat , rengeteget szenvedtem a sok hazugsag miatt , es most jatekosan fogtam fel
Eldöntöttem , hogy nem mondok el mindent magamról , mint eddig
Nekialltam csettelni egy pasival es kerdezte ha van gyerekem es gondoltam úgyse szamit neki , azt mondtam nincs ( közben van egy lányom aki mar 11 eves )
Többször is rakerdett de mar nem volt visszaút
Hibasnak is erzem magam mint anya, nagy tevedes volt a gyerekem letagadni , akit imádok es egyedul nevelek
Most a pasi vonatjegyeket vett es jön ide hogy talalkozzunk avarosba , kavezzunk .
Nagyon kedves , helyes pasi vegulis
Nem gondolram volna , hogy talalkaig jutunk es a jegye mar megvan !!
Hogy tudom elöadni , hogy van gyerekem megis ? Lebögök egy eletre?
Mindenképp ezzel kezd a talit! 😃
Semmi értelme, hogy egész végig a hazugságodon rágódj! Ezt csak így tanácsként mondom, magad miatt 🙂
Még reagálva a dologra... hazudni sosem szabad. Elhallgatni az igazságot azt lehet, fontosabb a jó első benyomás, de ha valaminél konkrét rákérdezésre kerül sor, akkor nem hazudhatsz 🙂
Tehát pont ezért is a rossz érzés benned... nem neki hazudtál, nem neki lesz rossz, hanem MAGADNAK-NEKED!!
És akkor hogy a kérdésre is válaszoljak. Szóval semmi különös nem kell. Köszönés után odaállsz, és elnézést kérsz, de hazudtál valamiben, és szeretnéd bevallani, blablabla. Nem kell túlgondolni. Következményeket pedig vállalnod kell, ha egy életre, akkor egy életre... ilyen a felelősség... az a felelősség, amit a hazugsággal magadra vettél 🙂 De hát ne én papoljak a felelősségről egy olyan embernek, aki egyedül neveli kisgyermekét! 😃 HAHÓ, MENNI FOG! 😃
Kösz
De megis igy nem kezdhetem a talalkat hogy szia, gyerekem va
Szerintem is mondd el neki úgy, ahogy ide leírtad. A hazugságot már nem tudod semmissé tenni, de minél kevesebb ideig folytasd.
Annyira pedig ne stresszeld magad, ha esetleg ezután faképnél hagy, ez van. Tanulsz a dologból, legközelebb pedig máshogy csinálod.
Hazugsággal nyitni egy kapcsolatot nem a legjobb módszer.
Társkeresőn ismertem meg a párom, de nekem már az adatlapomon is fent volt említés szintjén, hogy 2 gyerekem van, hogy azok akiket ez zavar, ne is írjanak.
Véleményem szerint még most mond el neki mielőtt elmegy, mert a vonatjegyet, ha ezekután nem szeretne veled találkozni, még vissza tudja váltani. De sajnálkozzál nagyon, hogy igazából féltél, hogy úgy majd nem szeretne megismerni, stb.... De ne várd meg vele a találkozót. A többit meg döntse el ő, hogy mit szeretne. 30+
A hazugság olyan mint a rák, csak szaporodni fog, egyre többet kell majd hazudni hogy ne derüljön ki az igazság.
Minél előbb irj neki vagy hívd fel hogy hazudtál, van egy gyereked, ha így kellesz neki akkor oké, ha nem akkor lezárt kapcsolat.
Soha nem értettem az embereket mért kell hazudni. Ha igazat mondasz nem kell emlékezni arra hogy mit mondtál.
Nekem egy társkeresőről volt találkozáom egy nővel aki 8 évvel fiatalabbnak adta ki magát. Persze hogy kiderült. Azt mondta hogy mondták neki az ismerősei hogy 10 évet letagadhatna, ami igaz is volt. Nagyon tetszett, fiatalos, csinos, szép nő volt, de nem találkoztam vele többet. Az őszinteség alap egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!