Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy komoly kapcsolatom. Mostanában nem müködnek jol a dolgok! Szeretnék Ismerkedni, de igazábol nem szeretném, hogy vége legyen a kapcsolatnak, elromlott valami kettönk között és félek, nem lehet helyre hozni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából, annyira lefoglaltam magam vele az elmult 3 évbe, hogy egy férfit sem engedtem magamhoz közel, nem érdekeltek. Be rozsdésodtam, régebb nem volt akadály az ismerkedés, idegen férfiakkal. Most egy férfi ha meg szolit hanyat omlok menekülök, csak beszélni ne kelljen!2012. jan. 8. 18:18
2/11 anonim válasza:
Nem kéne először szakítani a jelenlegivel, mielőtt ismerkedsz másokkal?
Nem érzed néha, hogy gerinc is van a hátadban? Mert ha érzed, akkor úgy is kéne viselkedni.
3/11 A kérdező kommentje:
22 éves
2012. jan. 8. 18:20
4/11 anonim válasza:
Csak azért akarsz vele maradni mert kényelmesebb?? Hát te sem vagy tiszta
5/11 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedem csak szeretnék!! Egyszer nem csaltam meg! és amig nincs vége nem is fogom
2012. jan. 8. 18:22
6/11 anonim válasza:
Ha már nem annyira érzed azt amit régen akkor 2 megoldás van szerintem. Gondolkozz el, hogy mennyit ér neked, ha benne zavar valami, pl.: nem tesz eleget a kapcsolatért, unalmasnak érzed, akkor beszéljetek róla. Próbáljatok ki ketten valami újat, romantikázzatok. Ha pedig ez már nem elég akkor ott tényleg baj lehet. Akkor inkább szakíts vele, de semmiképp ne csald meg, mert az 3 év után rohadt szarul esne neki...
7/11 A kérdező kommentje:
lehet nem fogalmaztam jól, nem kényelem szempont, szeretem, de ha nem tudjuk, meg oldani a problémákat, akkor ugy is vége lessz elöbb utobb
2012. jan. 8. 18:24
8/11 anonim válasza:
"Szeretnék Ismerkedni, de igazábol nem szeretném, hogy vége legyen a kapcsolatnak" EZ esetben:
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem segitség az ha olyan emberek irnak akinekm nem volt 1 honapnál, hosszabb kapcsolata.
2012. jan. 8. 18:30
10/11 anonim válasza:
2 éves kapcsolatom van b@szki és képzeld mindent meg tudunk beszélni csak akarni kell. Amúgy meg volt már tobb mint 1 éves kapcs. Megromlott otthagytam de addig nem is pasiztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!