Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megoldani, vagy ezért vége lesz a kapcsolatnak?
Nekialltam újból netes tarskeresözni , de most megfogadtam , hogy nem veszem olyan komolyan a link pasikat , rengeteget szenvedtem a sok hazugsag miatt , es most jatekosan fogtam fel
Eldöntöttem , hogy nem mondok el mindent magamról , mint eddig
Nekialltam csettelni egy pasival es kerdezte ha van gyerekem es gondoltam úgyse szamit neki , azt mondtam nincs ( közben van egy lányom aki mar 11 eves )
Többször is rakerdett de mar nem volt visszaút
Hibasnak is erzem magam mint anya, nagy tevedes volt a gyerekem letagadni , akit imádok es egyedul nevelek
Most a pasi vonatjegyeket vett es jön ide hogy talalkozzunk avarosba , kavezzunk .
Nagyon kedves , helyes pasi vegulis
Nem gondolram volna , hogy talalkaig jutunk es a jegye mar megvan !!
Hogy tudom elöadni , hogy van gyerekem megis ? Lebögök egy eletre?
"gondoltam úgyse számít neki" Hadd döntse már el ő, hogy akar-e gyerekes anyukával ismerkedni vagy nem.
"többször is rákérdezett" Volt egy csomó lehetőséged elmondani az igazat és nem hazudozni tovább. Ezekután, ha megtudnám az igazat, akkor nem vennélek komolyan csak egy ürítést megérő "lyuknak".
"Lebőgök egy életre." Ezen előbb kellett volna gondolkodni, nem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!